Kerbal Space Program artık Take Two'un

Furkan Sakoğlu 1.06.2017 - 01:04
KSP artık GTA'nın dağıtımcısının
Simülasyon dünyasının en eğitici üyelerinden biri olan ve Steam incelemelerinde %97 gibi inanılmaz bir olumlu yorum oranı tutturan Kerbal Space Program, bizleri küçükken hayalini kurduğumuz Astronot olma yolunda eğlenceli bir yola sokuyor. Gerçekçi uçuş fizikleri ve keşif olanakları ile hem eğtici hem de eğlendirici bir yapıda hazırlanan simülasyon Steam'deki kullanıcı yorumları ile de başarısını kanıtlıyor.

Kerbal Space Program artık Take Two'un
Tabii ki bunca olumlu yorum ve satış başarısının ardından, büyük balıkların gözü de Kerbal Space Program'ı bizlere sunan Squad'a çevirdi. Uzun süren görüşmelerin ardından ise bugün Squad'dan yapılan açıklama ile, şirketin GTA'nın dağıtımcısı olan Take Two Interactive'e satıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada ise Kerbal Space Program'ın aynı tutku ile geliştirilmeye devam edileceğinin altı çizildi. Bakalım Squad'ın satılması, Kerbal Space Program'ın gelişimine ne gibi katkılar sağlayacak?
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2017 16:42
Take Two yalnızca gta nın dağıtımcısı değil bir sürü oyunun dağıtımcısı. Anlamıyorum sizdeki bu gta aşkını bir ara hep gta haberleri yaptınız sadece site gta kazanına döndü tepki aldınız. Gta yı sürekli ön plana çıkarmanız bence bu işten ayrıca bir kazancınız olması demek ya da fanboysunuz.
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2017 18:12
Aynen. Bence gta fanboyları bu sitenin editörleri orada karar kılalım çünkü herkes hemfikir olacaktır ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2017 03:01
'nun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kerbal Space Program artık Take Two'un
İlginizi Çekebilir