Kevin Conroy'dan Batman açıklaması

Hakan Hervenik 11.09.2017 - 10:28
"Gelecekte Batman oyunu gelecek mi?" sorusuna, Batman'in kendisinden cevap geldi.
Rocksteady yeni bir Batman oyunu yapmayacaklarının altını çizmişti. Ancak, bir süre sonra karşımıza Batman Arkham VR ile çıkmıştı. Batman: Arkham Knight'ın sonunda yaşanan olaylardan sonra serinin devam etmesi gerçekten zor. Bu yüzden, hayranlar gözünü Warner Bros.'a çevirmişti. Batman: Arkham Origins gibi bir prequel oyunu çıkartan Warner Bros. ise sessizliğini korumuştu. Batman'in sesi ile bütünleşmiş olan Kevin Conroy ise katıldığı bir soru-cevap panelinde konuya aydınlık getirdi.

Hayranlardan birinin sorduğu "Başka Batman oyunu olacak mı?" sorusunda cevap veren Kevin Conroy "Başka bir oyun yapmadıklarına inanamıyorum, ama yapmıyorlar. Harika değil mi? Bu oyunlardan milyarlarca dolarlar kazandılar ama hayır, başka bir tanesi için plan yok. Üzgünüm." dedi. Verdiği cevabı aşağıdan da izleyebilirsiniz.

Batman: Arkham serisinin sonu geldi.

Umut ediyoruz ki Batman oyunlarının sonu gelmesin. Ayrıca, Warner Bros,'un bir Damian Wayne oyunu üzerinde çalıştığı söylentileri ortalıkta dolaşsa da stüdyodan herhangi bir açıklama yapılmadı.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2017 12:44
Bence Rocksteady şu anda bir Superman oyunu yapıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2017 11:14
kamon men,arkham knightda ucu açık bitmişti ama hikayeye o şekilde devam edemezlerdi,belki bir reboot falan atabilirler,nasıl olsa alışık millet 5 senede bir batman ve spider man rebootu görmeye
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kevin Conroy'dan Batman açıklaması
İlginizi Çekebilir