Kevin Spacey, Norveç Kraliyet Ailesi'ni de taciz ettiği ortaya çıktı

Furkan Güler 11.12.2017 - 10:11
Taciz suçlamaları ile gündeme gelen Kevin Spacey hakkında yeni bir itiraf daha ortaya çıktı.

Kevin Spacey, hatırlayacağımız üzere taciz suçlamaları yüzünden Hollywood basınında skandallara neden olmuştu. Tecrübeli oyuncu hakkında Norveç Kralı'nın eski damadından yeni bir itiraf daha geldi. 2002 - 2016 yılları arasında Prenses Martha ile evli olan Ari Behn, Kevin Spacey'in ev sahipliğinde düzenlenen bir konserin ardından kendisinin "Dışarı çıkıp sigara içelim." demesinden sonra testislerini kavradığını söyledi. Bunun üzerinde "Belki sonra." diye Spacey'i kendinden uzaklaştırdığını söyleyen Behn, ayrıca "O zamanlar saçlarım siyahtı, 10 yıl daha gençtim ve tam onun tipiydim." açıklamasını da yaptı.

Kevin Spacey hakkında ilginç iddia

Çok sayıda erkek tarafından taciz ile suçlanan Spacey hakkında daha nasıl itiraflar çıkacak merak ediyoruz. İlk olarak Anthony Rapp'e taciz ettiğini açıklayan Spacey,  “Anthony Rapp’in oyunculuğuna büyük bir saygı ve hayranlık duyuyorum. Kendisinin hikayesini dinlediğimde dehşete düştüm. Dürüst olmam gerekirse 30 seneyi geçkin bir süre önce yaşanan bu olayı hatırlamıyorum. Ancak olaylar dediği gibi geliştiyse kendisine çok sarhoş olduğum bir andaki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl sebep olduğum duygular için de özür diliyorum. Bu hikaye, beni hayatımla ilgili başka konuları anlatmak için cesaretlendirdi. Özel hayatımla ilgili korumacı olduğum için hakkımda pek çok hikaye dolaştığını biliyorum. En yakınımdakiler bilir ki, hayatımda hem erkeklerle hem kadınlarla ilişkilerim oldu. Erkeklerle romantik ilişkiler yaşadım, onlara aşık oldum ve şimdi de hayatımı eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçiyorum. Bu gerçekle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim, bu da davranışlarımı gözden geçirmek ile başlıyor.” açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2017 16:01
Tamamen psikolojik.Hİç bir insan akli ve psikolojik bir düzensizlik olmadan eşcinsel olmayı seçmez.Bu arada Ari Behn de mi eşcinsel ?
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2017 20:07
Bütün insanlar biseksüel olarak doğarlar. Psikoloji hakkında muhtemelen hiçbir şey bilmeden konuşuyorsun. Romatizm hakkında Freud'dan okumaya başlasan güzel olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2017 20:58
Belkide kevin abimiz bir kingsmandir ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2017 18:11
Adam kraliyet ailelerine kadar ulaşmış. Biz iyi kurtarmışız. Yalnız kim şu ikisine bakıpta "kraliyet ailesindenler herhalde" der? Ne kadınlar var asalet akıyor, adamlar bir dirhem çekirdek. Hakkınızı arayın, asil sizler kraliyet mensubusunuz. Bir tufaya getirip tahta oturmuşlar, kaldırın ayaklanın!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kevin Spacey, Norveç Kraliyet Ailesi'ne de bulaşmış
İlginizi Çekebilir