Kıbrıs'a Canavar Geldi!

Furkan Sakoğlu 16.06.2016 - 13:39
Monster, kullanıcılarından aldığı güç ve destekle büyümeye devam ediyor.
Monster, kullanıcılarından aldığı güç ve destekle büyümeye devam ediyor. 2000 yılından bu yana faaliyet gösterdiği yüksek performanslı mobil bilgisayar sektöründe, ortaya koyduğu birbirinden başarılı ürünle, hem oyun severlerden hem de profesyonellerden tam not alan Monster, “Global Bakış, Göz Alıcı Performans ve Keskin Çizgiler.” şeklindeki mottosuyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

6 - 9 Ocak 2016 tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleştirilen Uluslararası Tüketici Teknolojileri Fuarı olan CES 2016’ya katılan tek Türk firması olan Monster, gücünü ve kalitesini ABD’deki ziyaretçilere yakından gösterdi. Fuar içinde ipuçlarını verdiği büyüme çalışmalarının en önemli meyvesi olan Kıbrıs / Lefkoşe’deki şubesini mayıs ayının sonlarında açan Monster, Türkiye’deki oyun sever ve profesyonellerden sonra Kıbrıs’ta yaşayan kitleye de artık daha yakın hale geldi. Oyuncular için özel olarak geliştirdiği ve özelleştirdiği Huma, Abra, Tulpar ve Semruk serisi notebook modellerinin yanı sıra mobil iş istasyonları arasında Türkiye’de en çok rağbet gören Markut modellerini de Kıbrıslı teknoloji meraklılarıyla buluşturan firma, böylelikle en yeni ürünleri ilk elden alınabilmesini sağlıyor.

Kıbrıs'a Canavar Geldi!
En yeni teknolojilerle donatılan Monster laptop modellerini almadan önce yakından incelemek isteyenler için ideal bir ortam da hazırlayan Monster, Kıbrıslı kullanıcıların satış sonrası teknik destekten en etkili şekilde yararlanabilmelerine de imkan tanıyor. Türkiye’de, sayısı yüz binleri aşan kullanıcı kitlesini Kıbrıs’ta açtığı yeni şubeyle arttıracak olan Monster’da, değişim rüzgarları da esiyor. Logosunu değiştiren ve eskisine nazaran oldukça yenilikçi, keskin ve net hatlarla kendini artık daha iyi ifade eden marka, bu sayede oyuncularla oluşturduğu sinerjiyi yukarılara taşımayı hedefliyor.

Yeni nesil Intel işlemci ve NVIDIA grafik işlemcilerle ön plana çıkan Monster dizüstü bilgisayar modelleri, farklı kategorilere göre konumlandırılan donanım bileşenleriyle, her gereksinimi ve beklentiyi rahatlıkla karşılamayı başarıyor. Depolama noktasında bulunan yüksek hızlı SSD çözümleri, en iyi görselleri yakalayabileceğiniz yüksek kaliteli ekran panelleri ve daha pek çok ekstra ile gelen Monster notebook’lar, oyun ve çalışma keyfinizi en üst noktaya çıkarıyor. Hayalinizdeki performansı gerçeğe dönüştürmek için yapmanız gereken tek şey, dilediğiniz Monster modelini seçmek!
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2016 15:11
Türk firması demişsinizde sıknıtı şurda bu adamlar hiç bir şeyini üretmiyorlar sadece montaj yap, bi msi bi origin değil kendi donanımı kendisi üretmiyor
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2016 13:10
Belki gelecekte üretmeye başlarlar.Kendi donanımını üretmek kolay değil sonuçta. Teknolojinin hızını yakalamak ve diğer firmalardan üstün teknoloji oluşturmak lazım ve fabrika lazım .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2016 04:07
Bazı Monster Laptop kullanıcıları laptoplarının satın aldıkları AAA kalite oyunu yüksek detaylarda yüksek fps değeriyle oynayamadıklarından şikayet edip firmaya kabahat yüklemeye çalışıyorlar. Fakat bu durum monsterla alakalı değil, oyunun optimizasyonuyla da alakalı. Çamur atmadan önce düşünün!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2016 01:09
yau "Lefkoşe" değil başkentin ismi "Lefkoşa" vay anam vay... "Ankare" demek hoş mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2016 18:54
gelse ne olucak casper excaliburun tasarımından bile geri kaldı arkadaşımda monster var eski model çantaya koydu tatile gitti birazda çantayı doldurdu tabi sonra bir açtı kırılmış plastik kısmı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2016 18:43
Yeni logo olması iyi olmuş bir tanede bundan alalım bakalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kıbrıs'a Canavar Geldi!
İlginizi Çekebilir