Kill For Win: Türk oyun klanlarının yeni lounge'ı

Murat Halilbeyoğlu 14.02.2014 - 12:04
Artık her klanın kendine has bir sayfası var
Türkiye'deki oyun sektörü herkesin katkıları ile ilerlemeye devam ediyor. Bu zamana kadar kendi çabası ve desteklerle oyun yapan arkadaşlarımızın yanında yan sektör için de girişmlerde bulunan gruplar mevcut. İşte bunlardan bir tanesi de Ankaralı bir bilişim ve organizasyon şirketi ve onların yeni portalı Kill for Win.

1 yılı aşkın süredir üzerinde çalışan online MMO community sistemimi kill For Win yakında kapalı beta olarak aktif hale gelecek.

Peki nedir bu Kill for Win?
Kill For Win bir klan yönetim ve topluluk portalı. Oyunlarda bulunan toplulukların (clan, guild, Legion vb.) bir platform altında bir araya gelerek. Birbirleri ile daha iyi iletişim sağlamalarını amaçlamakta.

Tamamen ücretsiz olan bu sistem, Türkiye'de online
oyuncular için eksik kalmış bir mekaniği sizlerlebuluşturmayı hedefliyor. Biz de Türkiye'deki tüm online oyunculara bu yeni sistemi tanıtmayı hedefliyoruz.

Kill For Win'in kurucularından Yusuf Besim'in sistem hakkında açıklaması ise şöyle:

"Kısa açıklamalarımızdan dolayı aklınıza şu soru gelebilir. 'Neden bu sistemi kullanmalıyım?'

Sistemi kullanma nedeniniz oynadığınız oyundan güncel bir şekilde haber almanızı, oyununuza gelecek olan yenilikleri öğrenmenizi sağlar. Sistem çalışanlarımız kayıtlı olan her oyun için yoğun bir şekilde çalışarak size en doğru ve güncel haberleri ulaştırır. Tabii ki medya sistemi sadece sistem yöneticileri tarafından kontrol edilmez. Her gruba ait yaşayan bir haber sistemine sahiptir.

Kill For Win: Türk oyun klanlarının yeni lounge'ı
Kendi grubunuza neyi nasıl yapması gerektiği hakkında rehberleri siz de hazırlayabilir ve takımınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Hatta oluşturmuş olduğunuz rehberleri sisteme gönderebilir, bu sayede puan ve itibar kazanabilirsiniz. İsminizi oyun dünyasına duyurabilir ve bir gün oyun dünyası için kaynak kabul edilen kişiler arasına girebilirsiniz."

"Sistem sadece haber alma amaçlı kurulmamıştır. Oyun dünyasından haber almanızı sağlayacak başka kaynaklar mevcuttur. Kill For Win çalışanları olarak asıl amacımız sizlere şu ana kadar sunulmamışı sunmaktır, bunu da Türk oyun topluluklarını bir arada tutmak, iletişimlerini sağlamak ve bu toplulukların kendilerini profesyonel olarak yönetmesini ve artık profesyonel bir topluluk olarak isimlerini duyurmalarını amaçlar. Oynadığınız oyunlarda toplumunuzun ve arkadaşlarının sıralamalarını takip eder. Puan sistemiyle rekabet ortamı oluşturur ve hangi grubun daha iyi olduğunu diğer oyunculara göstermenizi sağlar.

Ayrıca sistemi kullanmaya başladığınızda topluluğunza ait sadece sizin yönetebileceğiniz topluluk sayfasına sahip olursunuz. Bu sizi ve topluluğunuzu daha profesyonel gösterir ve hatta dünyaca ismi tanınan bir topluluk olmanızı da sağlayabilir. Sizin sayfanızda kendinize ait bir forum, topluluğunuzu daha iyi yönetmeniz için yönetim sayfası ve hatta yaptığınız maçları ve katıldığınız turnuvaları gösteren bir müzeniz vardır. Sizin ve toplumluğunuzdaki oyuncuların puanlarını, aldığınız kupaları ve kazandığınız maçları diğer oyunculara gösterebilirsiniz. Kendi topluluğunuzun kayıt ettiği videoları paylaşabilirsiniz.

Kısacası Kill for Win sistemini kullanmak sizi ve klanınızı ve profesyonel bir statüye taşır."

Kill For Win şu an için  World of Warcraft, Warface, WarRock, CounterStrike, League of Legends oyunlarını destekliyor. Siteye killforwin.com adresinden ulaşanbilirsiniz.

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kill For Win: Türk oyun klanlarının yeni lounge'ı
İlginizi Çekebilir