Killzone 3, şimdi satışta!

Merlinin Kazanı 25.02.2011 - 12:28
Kendinizi bir sinema başyapıtının içinde bulmaya hazır mısınız?
İlk FPS PS Move oyunu ve Türkçe olmasının yanı sıra 3D seçeneği ve en gerçekçi efektleri ile çok ayrıcalıklı da bir oyun olan Killzone®3 efsanesi, PlayStation®3 tutkunları ile 23 Şubat itibariyle buluştu. Killzone™’un PlayStation®’a (PS3™) dönüşüyle birlikte epik bir mücadele, kaldığı yerden hem de muhteşem HD kalitesiyle yeniden başlıyor.

Sony, ilk serisinden itibaren muhteşem övgüler alan birkaç milyon satışlı Killzone efsanesinin üçüncü oyunu Killzone®3’ün PlayStation®3 severlerle bugün buluştuğunu müjdeledi. Killzone®3, acımasız şiddetin daha da ölümcül bir ölçekte geri geldiğini ve Gezegenler Arası Stratejik Birlik (ISA) ile Helghast arasındaki savaşın daha da zorlu bir mücadeleyle sürdüğünü kanıtlıyor.

Killzone 3, şimdi satışta!
Killzone®3, adeta bir sinema filmi

Killzone’da şimdiye kadarki en önemli sinematik sıçrama, Guerilla Stüdyoları’nın serideki üçüncü oyuna özel büyük bir görsel gelişmeyi duyurması oldu. Yeni simülasyon ve dokulandırma teknolojisi, başınızın üzerinde kırılan dalgalardan etkileyici araç patlamalarına kadar bir dizi çarpıcı özel efekte yöneldi. Sizi bu sürükleyici maceradan çıkarmamak için gameplay’ler arasında sahne yüklemesi olmadığından, Killzone®3, bir video oyunundan ziyade normal uzunlukta bir sinema filmi adeta!

Otomatik Portakal’ın Alex’i, Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı... Hepsi bu filmde!

İnanmazsınız ama gerçek... Bizden size tavsiye, HD ve 3D’nin ihtişamına kapılmadan önce, Hollywood’un en efsanevi kötü çocuklarının gerçekten ürkütücü ses kayıtları ile inanılmaz bir boyuta ulaşan bu öykünün tadına varın. Otomatik Portakal’daki (A Clockwork Orange) Alex rolü ile akıllara kazınan Malcolm McDowell, Helghast‘ın komutanı Jorhan Shal’ın sadistlik saçan ifadesini ustalıkla seslendiriyor. The Departed gibi gişe rekorları kıran filmlerde gangster rolleri ile tanınan Londra doğumlu Ray Windtone, Amiral Orlock’u seslendiriyor. Hollywood’da hal böyleyken, oyunun Türkçe seslendirmesi de ihtişamıyla kulaklarımızın pasını siliyor. Çünkü, Admiral Orlock’u Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı Atilla Olgaç, Helghast Ordusu’na karşı mücadelede yer alan Özel Güç askeri Tomas “Sev” Sevchenko’yu ise ünlü oyuncu Hazım Körmükçü seslendiriyor.

Killzone 3, şimdi satışta!
PlayStation®Move ile Helgast harekete geçsin

Tam PlayStation®Move uyumluluğu ile sinir bozucu bir deneyimi daha yakından hissedeceksiniz. Yeni ve son derece acımasız yakın döğüş sistemi ile boynunu kırarken düşmanınızın gözlerine bakın veya elle yeniden yüklemeye ara verirken Helghast saldırısından korunmak için sığınak arayın. Ve hepsini Move hareket kumandası ile yapın. PlayStation Move keskin nişancısı ile hiç gerçekçilik hissi vermeyen Helghast’ı harekete geçirin. Guerilla Games ve Zipper Interactive tarafından geliştirilen keskin nişancı, hareket ve navigasyon denetleyicilerinin de yerleştirilmesi ile şimdiye kadarki en yüksek hassasiyete sahip ve üç boyutlu kontrol deneyimi yaşatıyor.

Koleksiyonerler yaşadı

Eğer Helghast’ın gücünün ağırlığı ile boğuşuyorsanız, Killzone®3 Collector’s Edition ile kendinize özgü Helghast Miğferinizi evde bırakarak düşmanınızı tanımanın avantajına sahip olun. Bu eşsiz set, bir ‘Gizlenen Helghast Nişancısı’ karakter figürü, her ölümcül silahı ve yeteneklerini açmak için PlayStation®Network belge kodu ve tüm Killzone®3 ses kayıtlarının yanı sıra bir SteelBook çantası ve 100 sayfalık özel bir Killzone®3 sanat kitabı ile geliyor.

Dikkat Dikkat: Bu köşe, Killzone®3 köşesi

Killzone®3’ün vahşi dünyasında en sert zorluklarla karşı karşıya gelmeye hazır olun. Ancak dikkatli olun: Helghan’ın yürek parçalayıcı dünyasını bir kere tam PS Move® uyumlu ve göz kamaştıran HD 3D detaylarda deneyimlediğinizde, “her köşeden ne çıkacak?” duygusuna kapılabilir, endişeler duyabilirsiniz.

Killzone 3, şimdi satışta!
Asıl kavga şimdi başladı. Siz hazır mısınız?

PS3’e özel Killzone 3, artık oturma odanızın konforunda hem 3D hem PS Move seçeneği ile hem de Türkçe...

Oyunun (sadece tek oyun) tavsiye edilen satış fiyatı 115 TL olarak açıklanırken, Collector's Edition 160 TL olarak satışa sunuluyor.

Daha ayrıntılı bilgi için: www.killzone.com ve tr.playstation.com

-Basın Bülteni
Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Killzone 3, şimdi satışta!
İlginizi Çekebilir