Killzone 3, Türkiye'den seslerle hem de 3D geldi!

Merlinin Kazanı 23.02.2011 - 14:28
Tamamıyla Türkçe bir savaş deneyimi!
İlk FPS PS Move oyunu ve  Türkçe olmasının yanı sıra 3D seçeneği ve en gerçekçi efektleri ile çok ayrıcalıklı da bir oyun olan Killzone®3 efsanesi, PlayStation®3 tutkunları ile bugün buluştu.

Sony Eurasia Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Özgür Kirazcı, “Türkiye, artık bir oyun ülkesi olduğunu kanıtladı. Türkiye’nin bu konumunu daha da güçlendirmek ve ülkemizi, oyun endüstrisinde bir marka haline getirmek için daha çok Türkçe ve daha çok 3 boyutlu oyun çıkaracak, PS Move ile birlikte eğlenceye daha çok hareket katmaya devam edeceğiz” diyor.

Killzone 3, Türkiye'den seslerle hem de 3D geldi!
(22.02.2011 – İstanbul) – Bir efsanenin yepyeni ilk’lerle geri dönüşü, Sony Eurasia Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Özgür Kirazcı’nın ev sahipliğinde, “Kill & Party Zone Night” konseptli bir kutlama ile Cinebonus G-MALL’da gerçekleştirildi. Oyunun en önemli karakterlerinden biri olan Admiral Orlock’u seslendiren Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı Atilla Olgaç ile Helghast Ordusu’na karşı mücadelede yer alan Özel Güç askeri Tomas “Sev” Sevchenko’yu seslendiren ünlü oyuncu Hazım Körmükçü de bu özel gecede oyun tutkunları ile bir araya geldi. Daha fazla araç, yüksek güçlü patlayıcı silahlar ve şiddetli bir göğüs göğse çarpışma sistemi ile birlikte, devasa ve acımasız bir Helghast Ordusu’na karşı savaş tekrar başladı bile.

PlayStation® Türkiye’de 6 kat büyüdü, Sony Türkçe oyuna yeşil ışık yaktı

PlayStation®’ın 2007’den bugüne Türkiye’de 6 kat büyüdüğünü ve özellikle 2010 yılında tüm dünya çapında yapılan oyun lansmanları arasında Türkiye’nin çok önemli satış adetlerini yakalaması ile yepyeni bir dönem başladığını vurgulayan Sony Eurasia Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Özgür Kirazcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkçe oyunlar, uzun zamandan beri oyunculardan aldığımız taleplerin ve elbette Sony Eurasia A.Ş. Kişisel Eğlence Ürün Grubu olarak bizlerin üzerinde çok çalıştığı bir sürecin sonucu olarak doğdu.

PlayStation®’ın Türkiye’deki başarılı konumu, Sony dünyasına da örnek teşkil ediyor. PlayStation®, 2007 ve 2011 arasında Türkiye’de tam 6 kat büyüme kaydetti. Özellikle 2010 yılı, gerek oyun lansmanları gerekse satış adedi bazında çok başarılı bir yıldı. Tüm bu başarılar, Sony PlayStation® dünyasında, Türkiye’nin artık bir oyun ülkesi olduğu vurgusunu güçlendirdi. Biz de, Türkçe oyun hayallerini gerçeğe dönüştürdük.” 

Killzone 3, Türkiye'den seslerle hem de 3D geldi!
Killzone® 3’den bir ilk: Atilla Olgaç ve Hazım Körmükçü karşı karşıya

Öykü, Killzone®2’de kaldığı yerden başlıyor: Kötü Helghast diktatörü Visari, orada Özel Güç askerleri Sev ve Rico’nun ayaklarının dibinde ölü olarak yatıyordu. Mücadele kazanılmış olabilir, ancak savaş henüz bitmedi. Visari’nin ölümü geride politik dolapların döndüğü, iç çatışmaların ve açıkça cinayetlerin işlendiği bir dünya bıraktı. Bu arada onun ödülü olan, Helghan başşehri Phyruss’da patlayan nükleer bir bomba ISA saldırı gücünün çoğunu imha etti. Helghast Ordusu’nun diktatörü Visari, yerine iki lider bıraktı: Jorhan Stahl ve Admiral Orlock. Admiral Orlock’a ses veren kişi, Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı olarak ün yapan Atilla Olgaç. Bu muhteşem savaşta, 25 yaşında, sessiz, saygılı ama bir o kadar da profesyonel ve cesur bir asker daha var: Özel Güç askeri Tomas “Sev” Sevchenko. Sev’i ise Türk tiyatro tarihinin usta ve unutulmaz oyuncularından Hazım Körmükçü’nün, ünlü ve başarılı tiyatro oyuncusu torunu Hazım Körmükçü seslendiriyor. 

Killzone®3 yolu açacak, 2011’e Türkçe oyun damgasını vuracak

İlk Türkçe oyun olarak yine bir efsane olan Gran Turismo 5’in Kasım 2010’da çıktığını ve Türkiye’de 30 bini aşkın satış rakamları ile fırtına gibi estiğini vurgulayan Özgür Kirazcı, “GT5 büyük başarı yakaladı. Şimdi Killzone®3 ile bu yol daha da açılacak. Çünkü Killzone®3, pek çok ilk’i bünyesinde bulunduran, ayrıcalıklı bir oyun. Bir kere serinin en iyi oyunu. PlayStation‘ın teknik ve grafik kapasitesini en iyi kullanan oyunlardan biri. Tamamen 3D de oynanabiliyor. PS Move ile uyumlu. Çok gerçekçi efektlere sahip. Üstelik Türkçe. İşte tüm bunlar, Killzone®3’ün başarı grafiğini çok yukarılara taşıyor. Ülkemizi, oyun endüstrisinde bir marka haline getirmek için 2011 boyunca daha çok Türkçe oyun ve daha çok 3 boyutlu oyun çıkaracak, PS Move ile birlikte eğlenceye daha çok hareket katmaya devam edeceğiz” dedi. 

Destansı bir sinematik savaş deneyimi

Killzone®3 sizi, şimdiye kadar hiç görmediğiniz bir Helghan’a götürüyor. Ölümcül bir gezegende vahşi bir kavgayla karşı karşıya kalacaksınız. Killzone®3’de sizi zehirli nükleer alanlarda zar zor yürürken, öldürücü yaratıkların ormanında kaybolurken, zorlu buzul koşullarında dövüşürken ve Helghast’ın hâkimiyetine karşı savaşta mücadeleyi uzaya taşırken göreceğiz. Her yer, farklı bir oyun tarzını öğreneceğiniz özelliklere sahip.

Tamamen 3 boyutlu bir aksiyonun tam ortasındayız

Killzone®3 tamamen 3D de oynanabilecek. Sizi vahşi bir ortama üç boyutlu olarak taşıyacak ve düşmanlarınızı bulup onlara nişan almanızı daha da gerçek kılacak. Ancak dikkatli olun: Bu dünyayı inanılmaz HD ve 3D detaylarda deneyimlerken, her köşede ne olduğundan kuşkulanmayı öğreneceksiniz. Çünkü korunmasız ve savunmasız bir şekilde sadece Helghast’la dövüşmüyorsunuz, etrafınızdaki her şeyle savaş halindesiniz.

Killzone 3, Türkiye'den seslerle hem de 3D geldi!

Çok daha tehlikeli bir Helghast ordusu ile kapışma

Helghast geri dönüyor, hem de şimdiye kadar gördüğünüzden daha büyük ve daha acımasız olarak. Jetpack süvarilerinden taşınabilir kitle imha silahları kullanan düşmanlara kadar, düşmanlarınız daha sert, daha korkutucu ve imha etmek için birçok yeni araçla donanmış durumda.

Geri sayım başladı: Kavgaya hazır olun!

Daha fazla araç, daha yüksek güçlü silahlar ve yenilenmiş bir göğüs göğüse savaş sistemi, sizi aksiyonun ortasına yerleştiriyor ve sizi Helghast’a karşı destansı bir savaş için donatıyor.

Kavgaya hazır mısınız?

PS3’e özel Killzone 3, artık oturma odanızın konforunda hem 3D hem PS Move seçeneği ile hem de Türkçe...

-Basın Bülteni
Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Killzone 3, Türkiye'den seslerle hem de 3D geldi!
İlginizi Çekebilir