Killzone 4'ten ne haber?

Yusuf Atacan Bozkurt 5.05.2011 - 19:08
Yapımcı firma yeni oyun için dünden razı...

Guerrilla Games, henüz konuşmak için çok erken olsa da Killzone 4'e çok sıcak baktıklarını ancak dağıtıcı firmadan gelecek izne bağlı olduklarını söyledi. Sony Computer Entertainment, 2011 yılı sonbahar süresine kadar olan Killzone 3 satışlarının sonucunda bir karar vereceği açıklamış. İlk üç oyunun senaryosuna sadık kalınarak serinin dördüncü oyununun önümüzdeki sene raflardaki yerini alabileceği konusuna da sıcak baktıkları bildirildi.

Guerrilla Games'in PlayStation 3'e özel geliştirdiği Killzone serisi, görünüşe göre devam edecek. Guerrilla, Killzone 4 için yeterli miktarda fırsat olduğunu söylüyor.

Killzone 3 projesinde yardımcı yapımcı olarak çalışan Steven ter Heide, Killzone evreninde seriyi ve hikayeyi devam ettirebilmek için yeterli miktarda alan bulunduğunu söyledi. Heide konuşmasına "Killzone 3'ün sonunu açık bırakıyoruz, çünkü Killzone bir süre daha ortalardan kaybolmayacak" şeklinde devam etti.

Stüdyo, NGP (PSP2) için geliştirilen Killzone ile ilgili "İki oyun arasında etkileşim ya da uyumluluk olacak mı?" sorularını yanıtsız bıraktı.

Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 01:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Killzone 4'ten ne haber?
İlginizi Çekebilir