Killzone 2 ve Killzone 3'ün sunucuları en sonunda kapatılıyor

Furkan Güler 22.12.2017 - 10:54
Eski oyunlara verilen destek bitiyor.

PlayStation platformunun özel FPS oyun serisi olan Killzone'un ikinci ve üçüncü oyunlarının çevrimiçi sunucuları kapatılıyor. 29 Mart 2018 tarihinde kapatılacağı belirtilen sunucuların ardından tek kişilik oyuncu modlarının açık bırakılacağı söyleniyor. Yani oyunları dijital bir şekilde satın aldıysanız korkmanıza gerek yok. Son olarak PlayStation 4'ün çıkış oyunu ve serinin dördüncü oyunu olan Killzone: Shadow Fall, 15 Kasım 2013 tarihinde piyasaya sürülmüştü.

Killzone 2 ve Killzone 3'ün çevrimiçi sunucuları kapanıyor

Çıktığı dönem pek fazla yeterli bulunmayan oyun, bir anlamda o dönemde PlayStation 4'ün yapabileceklerini gösterebilen bir oyundu. Sonrasında Killzone serisini bir kenara bırakarak Horizon: Zero Dawn' a geçen yapımcı ekip Guerilla Games, yüksek satış rakamlarına ulaşarak güzel bir başarı elde etti.

Özel oyun anlamında PlayStation 4 kütüphanesine güzel bir oyun hediye eden geliştiriciler, son olarak Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds isimli indirilebilir içerik ile karşımıza çıktı. Yeni Horizon: Zero Dawn oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu belirten Guerilla Games, bakalım ilerleyen yıllarda nasıl bir yapım ile karşımıza çıkacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2017 17:41
Dördüncü oyun çıkalı dört yıl olmuş, eskiden sunucu destekleri çok daha kısa süreliydi. Mesela EA'ın oyunu olsa çoktan kapatılmıştı, hatta dördüncü oyun için bile kapatılmıştı. Belki Guerilla Games de kapatmak istemiyordur ama sonuçta Sony'nin sunucuları, onlar ne derse o.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Killzone sunucuları kapatılıyor
İlginizi Çekebilir