Kinect aracılığıyla seks fikri...

Burçin Aygün 1.12.2010 - 15:20
Microsoft Kinect, yapımcıların ufkunu genişletiyor!
Oyun oynarken hareketlerinizi algılayarak ekrana aktaran ve çok daha interaktif bir oyun deneyimi sunan yeni teknolojilerden biri olan Kinect, farklı amaçlara da hizmet edecek mi? Oyun oynamak dışında başka şeyler de yapmak isteyenler için ilginç haberler var. Kinect gibi hareketleri algılayarak oyunlara aktaran teknoloji bu sefer daha olgun içerikler isteyenlerin hizmetine de girebilir.

Kyle Machulis adlı teknoloji meraklısının cinsellik ve teknolojinin birleşimi üzerine kafa yorması üzerine ilginç olasılıklar ortaya çıkıyor. Kinect gibi hareket sensörlü teknolojiler kişinin beden hareketlerini algıladığı için ortaya oyunlar haricinde, cinsel içerikli yapımlar da üretilebilir. Ancak Kinect sadece bedenin genel hatlarını algılayarak çalıştığı, parmaklar gibi uzuvları algılayamadığı için bu hınzır fikirler pek de istediği sonuçlara ulaşamayabilir.

Kinect aracılığıyla seks fikri...
Uzun lafın kısası dersek Machulis şimdilik Kinect'in cinsellik içerikli oyunlar için pek de yeterli olmadığını ama gelecekte birinin mutlaka bu "zorluğun" da üstesinden gelebileceğini iddia ediyor.

Kim bilir, yakında belki de Xbox gibi oyun konsollarının yerine başka amaçlarla, farklı teknolojiler de gelebilir.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kinect aracılığıyla seks fikri...
İlginizi Çekebilir