King of Fighters XIV'ün ilk DLC karakteri duyuruldu

Hürcan Köse 9.03.2017 - 09:33
Kırbaç var yen mi?
Dövüş oyunu tutkunlarının yakından takip ettiği ve şu anda da en başarılı yeni nesil dövüş oyunu ünvanını gururla taşımakta olan King of Fighters XIV için SNK bugün ilk DLC karakterini tanıttı. Whip, 5 Nisan'da 6 dolarlık fiyatı ile King of Fighter XIV karakter havuzunda yerini alacak.

Elbette King of Fighter serisine aşinaysanız Whip'in yeni bir karakter olmadığını, aslen King of Fighters '99 oyununda ortaya çıktığını ve tıpkı SNK'nın da tanıttığı gibi, kırbaç kullanımı konusunda eşsiz yeteneklere sahip bir karakter olduğunu biliyorsunuzdur. SNK, daha önce yaptığı açıklamalarla oyuna üç DLC karakterinin ekleneceğini söylemişti. Diğer karakterler de önümüzdeki haftalarda duyurulacak.

Eğer siz de King of Fighters'ı veya genel olarak tüm dövüş oyunlarını seviyorsanız ve beraber oyun atacak, partilerde takılacak arkadaşlar arıyorsanız Facebook'ta bulunan dövüş oyunları topluluğumuza katılabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bu linkten sayfaya giriş yapıp gruba katılım isteği yollamak. Hepinizi bekliyoruz!

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2017 11:13
whip açıklanan ilk karakter diğer üç karakter vanessa,rock ve yamazaki olacak
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2017 00:40
Doğru o gölge yamazaki öbürü vanessa olabilir. Ancak Rock'un geleceğinden emin misin? 3 karakter eklenecek diyorlar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2017 14:12
normal karakterlerin dlc olarak eklenmesi işgengesi ne zaman bitecek..böyle giderse süper mario oyununda mario dlc ile satışa çıkacak oda yetmezmiş gibide şapkasıda valva'ın team fortresste yaptığı gibi marionun şapkasıda dlc ile çıkacak...dlcnin dlcsi yani...hani call of duty remasterın dlcsi gibi
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2017 17:08
Ne normali birader? KOF karakterleri ile 5 oyun çıkarılır. Adamların yaptığı gayet normal, hepsini tek bir oyunda çıkaracak halleri yok herhalde, eski versiyonlarda eski serilerden kopyalayıp yapıştırıyorlardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
King of Fighters XIV'ün ilk DLC karakteri duyuruldu
İlginizi Çekebilir