Kingdom Come: Deliverance Amorous Adventures DLC çıkış tarihi

Ahmet Özçilingir 13.10.2018 - 10:58
Hans Capon ile evlilik yolunda...

Kingdom Come: Deliverance Amorous Adventures genişleme paketi 16 Ekim'de çıkacak. Mafia 1'in yaratıcı yönetmeni Daniel Vavra'nın başında olduğu stüdyo Warhorse Studios tarafından geliştirilen Orta çağ temalı rol yapma oyunu Kingdom Come Deliverance'ın yeni genişleme paketinin çıkış tarihi belli oldu. 

Kingdom Come: Deliverance Amorous Adventures DLC çıkış tarihi belli oldu

Kingdom Come: Deliverance'ın genişleme paketi Amorous Adventures'ta yeni ana karakterimiz Henry ile birlikte yeni bir maceraya adım atacağız. Soylu Lord Hans Capon'un başı yine beladan kurtulmuyor.  Oyunun en eğlenceli karakterlerinden biri olan Lord Hans Capon, güzeller güzeli kasabın kızı Karolina'ya aşık olur. Hans Capon'un Karolina'nın gönlünü çalmak için güvendiği tek şey yakışıklılığı olmayacaktır. Bu konuda bizden yani Henry'den yardım ister. Yeni genişleme paketi Amorous Adventures ile birlikte 3 yeni görev yapabileceğiz. Aşk şarkıları okuyacak, yeri gelecek serenat yapacak, gizemli bir cinayeti araştıracak ve "aşk" için elimizden ne gelirse onu yapacağız.

Oyunun ana konusu ise şöyle; Bir demircinin oğlu olan Henry olarak korkunç bir iç savaşın ortasında istilacıların köyünü istila etmesini, arkadaşlarını ve aileni hunharca katletmesini çaresiz bir biçimde izlemek zorunda kalır. Acımasız saldırıdan kıl payı kurtulduktan sonra karşılık vermek için kılıcını eline alan Henry'yi yeni bir hayat beklemektedir

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 13.10.2018 11:55
Peki Karolina'yı kendimize tavlayabiliyor muyuz? Sonuçta o kadar şarkı okuyup, serenat yapacaksak neden ekmeğini Hans yesin ki? Çalışan kazanır, elması kızarır.
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2018 12:17
Henry nin başı bağlı ama xd
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2018 12:23
ne demişler arkadaş arkaşın peze..... neyse....demekki orta çağ avrupasındada böyleymiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Come: Deliverance Amorous Adventures DLC çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir