Kingdom Come: Deliverance içerisinde mikro ödeme bulunacak mı?

Furkan Güler 12.12.2017 - 13:46
Geliştiriciler merak edilen soruyu yanıtladı.

Kingdom Come: Deliverance ile sükse yapan Warhorse Studios, oyun hakkında oyuncular ile yeni bilgiler paylaştı. Firmanın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bilgiye göre oyunda herhangi bir mikro ödeme sistemi bulunmayacak. Tek kişilik oyunda oldukça fazla önem veren geliştiricilerin bu kararı muhtemelen bazı oyuncuları rahatlatmıştır. Fantastik öğelerin bulunmadığı Kingdom Come: Deliverance'ın senaryo modu, tanıtılana göre oldukça kaliteli duruyor.

Kingdom Come: Deliverance'da mikro ödeme olmayacak

Hali hazırda yeni Mount and Blade 2: Bannerlord'un en büyük rakibi olan Kingdom Come: Deliverance, Mount and Blade'e benzer öğeler taşıyor. Realistik açık dünya RYO öğeleri bulunduran ikin oyun da halen geliştirilme aşamasında bulunuyor. Tasarım olarak The Witcher 3: Wild Hunt'ı andıran Kingdom Come: Deliverance'ın, Şubat 2018 tarihinde çıkması bekleniyor.

Crytek'in oyun motoru olan Cryengine ile geliştirilen oyun hakkında yeni ekran görüntüleri de yayınlanmış durumda. Oyunlarda grafiksel gerçekçiliğe önem veren oyuncuları fazlasıyla tatmin etmesi beklenen oyun, 4K çözünürlük desteği de sunacak. Şu anda oyunun test aşamasında bulunan geliştiriciler, umarız oyunu daha fazla ertelemeden piyasaya sürebilirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2017 17:53
Kaç gündür alsam mı diye düşünüyorum. Bannerlord'u daha fazla bekleyemeyeceğim. 89 TL de az para değil, gerçi destekli oyun olduğu için, düşük bir fiyatla sundular ama benim bütçem belli arkadaş. Ya Ubisoft çıkartsaydı? diye hayal edip, buna da şükür diyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Come: Deliverance içerisinde mikro ödeme olacak mı?
İlginizi Çekebilir