Kingdom Come: Deliverance için multiplayer mod geliştiriliyor

Ahmet Özçilingir 21.10.2018 - 00:14
Modcular yine iş üstünde

Warhorse Studio'nun geliştirdiği Kingdom Come Delivreance aslında tek kişilik bir rol yapma oyunu. Ana karakterimiz Henry ile Orta Çağ'da adeta hayatta kalma mücadelesi veriyor, zorlayıcı hayat şartlarına uyum sağlamaya çalışırken bir yandan da Henry'nin ailesini öldürenlerin peşine düşüyorduk. Henüz geliştirilme aşamasındaki Kingdom Come: Deliverance multiplayer oyun modu ile, arkadaşlarımızla birlikte oyunu oynayabileceğiz. Fikir enteresan olsa da, mod geliştiricisi ekibin, modu sonlandırabilmek için biraz daha yolu var gibi görünüyor. Kingdom Come: Deliverance'ın henüz geliştirlme aşamasındaki multiplayer oyun modu için yayınlanan oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

Kingdom Come: Deliverance için multiplayer oyun modu geliştiriliyor

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapımcı firma Warhorse Studio, Kingdom Come: Deliverance için mod desteği geldiğini duyurmuştu. Bu haberin ardından mod geliştiricileri hemen harekete geçti ve birbiri ardına modlar yayınlandı. Henüz geliştirilme aşamasındaki yeni mod ile oyunu arkadaşlarla birlikte oynamak mümkün olacak. Yayınlanan oynanış videosuna bakacak olursak modun yayınlanması için daha uzun bir süre gerekiyor. Çünkü şimdilik birlikte at sürdüğünüz arkadaşlarınızı oyunda göremiyorsunuz. Bakalım bu modun tamamlandığını görebilecek miyiz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2018 03:03
Dark Times diye bir mod vardı yayıncı güncelleyeceğim dedi modu geri çekti. O günden sonra bir daha oynamadım. İnsanda heves bırakmıyor bu gavurlar. Ha bu arada bu oyun için multiplayer gereksiz. Hele modla gelen multiplayer anlamsız. Oyun mekanikleri single için tasarlanmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sandora
Sandora 21.10.2018 16:01
Resmi olarak gelmesi lazım co-op modunun yada en azından yardımcı olacak bir npc falan.Bazı savaşlar çok adaletsiz oluyor.Dövüş sistemi 1-1 de çok eğlenceli iken 4 e karşı birde saçmalıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2018 09:55
güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Come: Deliverance için multiplayer mod geliştiriliyor
İlginizi Çekebilir