Kingdom Come: Deliverance'ın ilk gün yaması neden bu kadar büyük?

Furkan Güler 13.02.2018 - 09:55
Oyunun geliştiricisi, merak edilen konuya açıklık getirdi.

İçerisinde bulunduğumuz senenin en çok beklenen ve bugün itibari ile çıkan RYO oyunu Kingdom Come: Deliverance, çoktan oyuncuları orta çağ diyarlarına götürdü. Gerçek ile birebir dünyasının yanında fizik kurallarına dayanan dövüş mekaniklerini oyunculara sunan oyunun ilk gün yaması, bildiğiniz üzere 23 GB boyutunda. Bu durum çoğu oyuncunun kızmasına neden oldu. Ancak topluluk ile iletişimi koparmayan geliştiriciler, ilk gün yamasının neden bu kadar büyük olduğunu açıkladı. Oyunun geliştiricisi olan Warhorse'un önde gelen isimlerinden Martin Klima'ya göre, Kickstarter döneminden bu yana Kingdom Come: Deliverance'ta çok büyük değişikliklerin olduğunu ve ilk gün yamasının oyunda onlarca değişikliğe yol açacağını belirtti. Oyunu tamamladıktan sonra oyunda bazı dengesizlikler bulduklarını belirten Klima, özel bir RYO deneyimi için bu denge işlemlerini ilk gün yaması ile yaptıklarının altını çizdi.

Kingdom Come: Deliverance'ın ilk gün yamasının neden büyük olduğu açıklandı

İlk gün yamasının ne kadar büyük olduğunun farkında olduğunu söyleyen Klima, oyunculardan özür diliyor fakat bu yamanın yapılan indirme işlemine değeceğini söylüyor. Sona geldiğimizde Kingdom Come: Deliverance'ın nasıl bir RYO deneyimi sunduğunu merak ediyoruz. Oyunu oynamaya başlar başlamaz, nasıl bir yapıda olduğunu sizinle paylaşacağız.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Unrvlld
Unrvlld 13.02.2018 23:56
Armağan Yavuz M&BII:Bannerlord'u bu kadar geciktirdi. Şimdi kitleyi bu oyuna kaptırdı. Oyunda güzel harbiden hak ediyorlar. Oyun parasının karşılığını veriyor.
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2018 13:30
Kendinizi kandırmayın bu türün kralı MOUNT BLADE dir.Çıkınca sizde paşa paşa satın alacaksınız kralı dünyadaki tüm oyuncular gibi .
Andre Linoge
Andre Linoge 14.02.2018 09:20
Kesinlikle haklısın, bundan bi kaç ay öncesine kadar 2018 e girmeye yakın mutlaka çıkacağını düşünerek MBB yi büyük gazla bekliyordum lakin o gaz gitti. Şu an şimdi çıksın almam o derece. Zaten 1 sene daha beklerlerse kalan azcık bir kitle var onlarıda kaybederler. Artık Mount Blade umrumda olan bir oyun değil. Oyunu çıkmadan eskittiler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2018 12:24
Herhalde verien demo update oyunun kendisi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Come: Deliverance'ın ilk gün yaması neden bu kadar büyük?
İlginizi Çekebilir