Kingdom Come'dan yeni yapımcı günlüğü videosu!

Can Arabacı 29.01.2014 - 17:14
Warhorse Studios'un Açık Dünya RPG'si bomba gibi geliyor...
Warhorse Studios'un "Dungeon & No Dragons" mottosuyla öne çıkarttığı, fantastik öğelerden yoksun ve otantikliğe inanılmaz önem veren açık dünya RPG'si Kingdom Come: Deliverance bomba gibi ilerlemeye devam ediyor. Kickstarter kampanyası açıldıktan sadece birkaç saat sonra 300,000$'lık hedefine ulaşan oyunun önünde daha gidecek 22 günü var ve oyunun bütçesi çoktan 500,000'i geçmiş durumda.

Yapımcılar da oyuncuların bu ilgisini karşılıksız bırakmayarak bundan sonra sıkça yapımcı günlükleri yayınlayıp oyunla ilgili bilgi vereceklerini duyurdular. Hatta sadece duyurmakla da kalmayıp ilk videoyu yayınlayarak sözlerini tutma konusundaki kararlarını göstermiş oldular.

Kingdom Come'ın Proje Lideri Daniel Vavra'nın bize oyunun tarihi gerçeklere ve mekanlara bağlı kalma konusunda ne kadar kılı kırk yardığını gösterdiği bu ilk videoda oyunda yer alacak mekanların gerçek dünyadaki hallerine tanıklık ediyoruz. Bu videoda gördüklerimizden sonra sıradaki videolarda oyunun dövüş sistemi, AI sistemi, karakter gelişimi, at sürme mekanikleri gibi özelliklere değinmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Come'dan yeni yapımcı günlüğü videosu!
İlginizi Çekebilir