Kingdom Come'ın en popüler modu tabi ki çıplaklık üstüne

Ersin Kılıç 3.03.2018 - 13:40
Popüler Naked modu Kingdom Come'a geldi

Kingdom Come: Deliverence bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde çıktı ve şu sıralar oyun dünyasının en çok konuşulan oyunlarından biri haline geldi. Farklı dövüş sistemini akıcı görev yapısı ile birleştiren oyunun en büyük özelliklerinden birisi de mod desteğini de beraberinde getirmesi. Peki oyun için ilk çıkan modlardan en popüleri sizce hangisi?

Kingdom Come'a çıplaklık modu geldi

Skyrim oynayanlar hatırlayacaktır, oyunun en popüler modlarından birisi Naked modu, yani çıplaklık modu olmuştu. işte bu mod Kingdom Come: Deliverence'ın çıkışı üzerinden çok fazla geçmeden oyuna eklenmiş durumda. Dahası oyunun en popüler modlarından biri haline geldi bile. Hazırlanan bu mod tıpkı Skyrim'de olduğu gibi oyundaki NPC karakterleri çıplak bir hale getiriyor.

Tabi oyunda mod desteği olunca ilerleyen günlerde daha farklı modlar da gelecektir diye tahmin ediyoruz. Özellikle Skyrim gibi açık dünya olduğunu da göz önüne alırsak mod yapımcılarının hayal güçlerini fazlasıyla kullanacaklarını da söyleyebiliriz. Tabi tüm bu modların yanı sıra oyuna grafik odaklı modların da çıkmaya başladığını söylemeliyim. Oyunun mod sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2018 18:08
Kıyamet sokak ortasında açıkça zina edenlerin üzerine kopacakmış diye rivayet ederler. Oraya doğru gidiyoruz. İnsanlık sapkınlaştıkça sapkınlaşıyor ve bunun da farkına varmıyor. Tatminsizleştikçe daha çok sapkınlaşıyor, sapkınlaştıkça daha çok tatminsizleşiyor!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2018 17:43
E normal olacak tabii.. Skyrim oyuncusu olup moda el atıp herkesin tahimn edeceği modu yüklemeyen var mı? Merak, cinsel dürtü vs vs.. İmkan var tekoloji destekliyor, isteyen yapar :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2018 16:29
Yav bunun far cry dönemiyle ne alakası var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Come'ın en popüler modu tabi ki çıplaklık üstüne
İlginizi Çekebilir