Kingdom Hearts 4 duyuruldu!

Ersin Kılıç 10.04.2022 - 15:29
Square Enix yayınladığı sürpriz bir video ile Kingdom Hearts 4 ve Kingdom Hearts Missing-Link oyunlarının duyurusuna imza attı.

Kingdom Hearts 4 sürpriz bir şekilde, aslında kimsenin beklemediği bir anda duyuruldu. Kingdom Hearts serisi bu yıl itibari ile 20.yılını kutlayan serilerden biri haline geldi. İlk olarak Playstation 2'de gördüğümüz oyun ara oyunları ve farklı platformlara çıkan yapımlarından sonra, yıllarca beklenen 3.oyun ile karşımıza çıkmıştı. Serinin bu yeni oyununda ise olaylar çok daha başka bir boyuta evrilecekmiş gibi duruyor.

Kingdom Hearts 4 duyuruldu!

Kingdom Hearts 4 duyuruldu!

Serinin 20.yılına özel bir etkinlik düzenleyen Square Enix, burada herhangi bir sızıntısını bile duymadığımız Kingdom Hearts 4 ve Kingdom Hearts Missing-Link oyunlarını duyurdu. Kingdom Hearts 4 için herhangi bir platform ve çıkış tarihi duyurusu yapılmazken Kingdom Hearts Missing-Link oyununun ise iOS ve Android platformları için geliştirildiği ve bu yıl sonunda bir beta testi yapılacağı belirtildi.

"Kayıp Usta Ark"ı girişi ile yapılan Kingdom Hearts 4 duyuru videosunda ise özellikle günümüz dünyasına bir hayli benzeyen yeni bir dünya dikkat çekiyor. Erken geliştirme aşamasında olduğu belirtilen oyunun videosu gökyüzünde beliren bir karanlık ile başka bir sahneye geçiyor. Bir orman görüntüsünden sonra Sora'nın uyandığını görüyoruz. Kendisi aradan geçen zamanda bir hayli büyümüş. Sora ilk kez Kingdom Hearts Union ?'da görünen Strelitzia karakteri ile kısa bir sohbet gerçekleştiriyor ve bu dünyaya yedi gün önce geldiğimizi öğreniyoruz. 

Quadratum isimli bu yeni dünyaya devasa bir Heartless'ın saldırması ile birlikte kısa bir aksiyon sahnesine de yer verilmiş. Her ne kadar ekranda Hud ibareleri yer alsa da bu sahnelerin tamamen kurmaca gibi gözüktüğünü de belirtmemiz gerekiyor. Videonun sonunda ise Sora'yı aradıkları belli olan Donald ve Goofy, "Nereye gittiğinizi sanıyorsunuz" diyen gizemli bir karakter ile karşılaşıyor. Yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2022 16:29
Daha 3. oyununu bitiremedim bu ne surat yaa!!
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2022 16:28
Rahat bir 10 yılı var çıkmaya.
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2022 17:34
Ne surati ? Adamlar duyuru yaptı sadece. Ortada çıkış tarihi bile yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Hearts 4 duyuruldu!
İlginizi Çekebilir