Kingdom of the Planet of the Apes Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 2.11.2023 - 20:42
Wes Ball tarafından yönetilen "Kingdom of the Planet of the Apes" filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Sezar'lı fantastik Rise of the Planet of the Apes üçlemesinin kaldığı yerden devam eden Kingdom of the Planet of the Apes fragmanı 20th Century Studios tarafından yayınlandı.

İlk Resmi Kingdom of the Planet of the Apes Fragmanı Yayınlandı

Ruin ve Maze Runner serilerinin yetenekli VFX yönetmeni Wes Ball bu filmi yönetiyor. War for the Planet of the Apes (2017) filmindeki olaylardan yıllar sonra Sezar'ın maymun dostlarına liderlik ettiği vahada birçok maymun klanı ortaya çıkmış, insanlar ise vahşi bir duruma gerilemiştir. Başka bir maymun, insan bir kızla özgürlüğü bulma arayışına çıkarken, başka bir maymun lideri, gizli bir insan teknolojisinin son kalıntılarını aramak için diğer klanları köleleştirmek amacıyla Sezar'ın öğretilerini bastırır.

Owen Teague, Sezar'ın şempanze oğlu Cornelius rolünde. Ayrıca Ras-Samuel Weld A'abzgi, William H. Macy, Dichen Lachman, Freya Allan, Peter Macon, Eka Darville, Kevin Durand, Travis Jeffery, Neil Sandilands, Sara Wiseman ve Lydia Peckham da oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Sezar'ın hükümdarlığından birkaç nesil sonra geçen, maymunların uyum içinde yaşayan baskın tür olduğu ve insanların gölgelerde yaşamaya mahkum edildiği küresel, epik, bilimkurgu serisi, yönetmen Wes Ball tarafından yeniden canlandırılıyor. Genç bir maymun, geçmişe dair bildiği her şeyden şüphe etmesine ve yeni, despot bir maymun lideri imparatorluğunu kurarken hem maymunlar hem de insanlar için geleceği şekillendirecek kararlar almasına neden olacak korkunç bir yolculuğa çıkıyor.

Amerikalı film yapımcısı ve görsel efekt sanatçısı Wes Ball, Kingdom of the Planet of the Apes'in yönetmenidir. Daha önce Maze Runner film üçlemesini yönetmişti. Senaryo Josh Friedman, Patrick Aison ve Rick Jaffa ile Amanda Silver (önceki Maymunlar üçlemesinin yazarları) tarafından yazıldı. Yapımcılığını Amanda Silver, Rick Jaffa, Jason Reed ve Joe Hartwick Jr. üstlendi. Film 24 Mayıs 2024'te vizyona girecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2023 11:13
Bu filmlerin eskileri dandik efektleri ve konusu var diye pek güzel gelmemişti ama sonralardan çekilen 2-3 filmi bir hayli güzel hem konu hem de görsellik olarak. O yüzden heyecan verici bir gelişme olarak görüyorum.
MK Okuru
MK Okuru 4.11.2023 13:45
Eski herhangi bir filmin efektini o dönem aynı bütçeyle yapılan filmlerle karşılaştırmak lazım, diğer türlüsü haksızlık. Eskiden ne kadar CGI vardı ki süper efekt yapacaklardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2023 00:27
Diğer serilerini izledim müthişti.. yeni serisinin çıkmasını hep umut ediyordum ve gerçekleşti. Bu haberi duyduğuma çok mutlu oldu. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom of the Planet of the Apes Fragmanı
İlginizi Çekebilir