Kingdom of Wakanda dizisi Disney Plus için duyuruldu

Ersin Kılıç 2.02.2021 - 18:25
Wanda Vision ile iyi bir çıkış yakalayan Disney Plus servisi için yeni Marvel temalı diziler gelmeye devam ediyor.

Disney yaptığı açıklama ile yayın platformu Disney Plus'ta yayınlanacak yeni Marvel dizisi Kingdom of Wakanda'yı duyurdu. Adından da anlaşılabileceği gibi Marvel Sinematik Evreni'nde görme şansına da eriştiğimiz Wakanda'ya odaklanacak olan dizinin ilk bilgileri de bu duyuru ile birlikte açıklandı.

Kingdom of Wakanda dizisi Disney Plus'ta yayınlanacak

Öncelikle dizinin konusu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı. Sadece olayların ana unsurunu doğal olarak Black Panther'in ana vatanı Wakanda oluşturacak. Black Panther'a hayat veren Chadwick Boseman'ın ölümünün ardından devam filminin ne olacağı merak edildiği gibi bu dizinin neye odaklanacağı da bir başka merak konusu. Marvel daha önce yapılan açıklamada Black Panther 2'de oyuncunun rolünü Chadwick Boseman'a saygılarından ötürü başkasına vermeyeceklerini açıklamış ve hikayenin farklı akrakterlere odaklanacağını duyurmuştu. Muhtemelen bu dizi projesinde de Black Panther bahsi geçse de hikayenin farklı bir evresini görme şansına erişeceğiz. Belki MCU olaylarının çok öncesine, daha önceki Black Panther karakterlerine de odaklanabilir.

Dizinin yönetmenliğini ise Black Panther filminde de kamera arkasına geçen Ryan Cooglar yapacak. Disney Cooglar'ın sahip olduğu Proximity Media ile daha önce beş yıllık bir anlaşma yaptıklarını duyurmuştu. Bu proje bu anlaşmanın meyvelerinden birisi olacak diyebiliriz.

Wanda Vision ile MCU'ya bağlı projelere başlayan Disney, önümüzdeki dönemlerde Falcon and the Winter Soldier, Loki ve What If gibi projelerle de karşımıza çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom of Wakanda dizisi Disney Plus için duyuruldu
İlginizi Çekebilir