Loki dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 11.12.2020 - 11:00
Disney Plus dizisi Loki'den ilk fragman yayınlandı. Başrolünü Tom Hiddleston’ın üstlendiği dizi, Mayıs 2021'de izleyici ile buluşacak.

Avengers: Endgame ile bir dönemi sonlandıran Marvel, bundan sonra Marvel Sinematik Evreni'ni sadece filmlerle beslemek istemiyor. Falcon and the Winter Soldier, Loki, She-Hulk, Wandavision, Nick Fury ve Ms. Marvel gibi dizilerle evreni genişletmek istiyor. İlk olarak 2011 yapımı Thor filmiyle izleyici karşısına çıkan Loki, Marvel Sinematik Evreni'nin en popüler karakterlerinden biri oldu. Tom Hiddleston'ın başrolünü üstlendiği dizi, Disney Plus'ta hayranlarla buluşacak.

Michael Waldron tarafından senaryosu kaleme alınan Loki, 6 bölümden oluşan mini dizi halinde yayınlanacak. Dizi, Avengers: Endgame filminde Tesseract'ın kontrolünü ele geçirdikten zamanda yolculuk yapan karakterin, sonrasında yaşadığı olayları konu alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sasha Lane, Sophia Di Martino ve Richard E. Grant gibi başarılı isimler bulunuyor. Dün akşam gerçekleşen Investor Day konferasında dizinin 2021 Mayıs ayında gösterime gireceği, bir fragman eşliğinde duyuruldu.

Loki dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Loki dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Disney, geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı bir açıklamada Lucasfilm ve Marvel Studios'un 2021'den itibaren en az 22 dizi yayınlayacağını duyurdu. Buna ek olarak Disney Animation ve Pixar Animation'dan da daha fazla yapımın geleceği belirtildi. Sinemalarda vizyona girecek uzun metrajlı filmler üzerinde ise çok fazla durulmadı. Daha çok televizyon yapımlarının öne çıktığı bir sunum oldu.

Marvel Studios, Disney Plus için sekiz dizi daha duyurmuştu. Bunlardan WandaVision, 15 Ocak'ta; The Falcon and the Winter Soldier ise 9 Mart'ta gösterime girecek. Önümüzdeki senenin Mayıs ayında Loki dizisi yayınlanırken, spekülatif animasyon dizisi What If ...? yaz aylarında çıkacak. Ms. Marvel dizisi henüz yapım aşamasında. Ancak Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld'in başrolü paylaştığı Hawkeye, 2021 sonlarında çıkış yapacağı geçtimiz günlerde duyuruldu. 2021'den sonrasında ise, She-Hulk ve Moon Knight yapımlarını izleyeceğiz. 2022'de izleyici ile buluşacak bu iki yapımın çıkış dönemleri dahi açıklanmadı.

Son olarak Loki dizisinin yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Loki dizisinin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir