Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 9.07.2020 - 12:40
Kaiko tarafından geliştirilen ve THQ Nordic yayınlanacak olan aksiyon rol yapma oyunu Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning'in çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici Kaiko ve yayıncı THQ Nordic, ilk olarak 2012'de piyasaya çıkan aksiyon rol yapma oyunu Kingdoms of Amalur: Reckoning'in remastered sürümü Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning oyununun çıkış tarihini açıkladı. Oyun, 8 Eylül 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için satışa sunulacak. Buna ek olarak, önümüzdeki sene piyasaya çıkması planlanan Fatesworn genişleme paketi de duyuruldu. Ancak detayları açıklanmadı.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning çıkış tarihi açıklandı

Sevilen rol yapma oyunu nihayet geri dönüyor. Kaiko tarafından geliştirilen ve THQ Nordic yayınlanacak olan aksiyon rol yapma oyunu Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning'in çıkış tarihi açıklandı. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning çok satan romanların yazarı R.A. Salvatore, Spawn'un yaratıcısı Todd McFarlane ve Elder Scrolls IV: Oblivion'ın baş tasarımcısı Ken Rolston'ın imzasını taşıyor. Büyüleyici grafikler ve geliştirilmiş oyun deneyimiyle güncellenen Re-Reckoning, engin bir oyun dünyası içinde heyecanlı ve özelleştirilebilir rol yapma oyunu savaşları sunmayı vaat ediyor.

Oyunda hayat dolu Rathir şehrinden Dalentarth'ın uçsuz bucaksız topraklarına, Brigand Hall Mağaraları'nın amansız zindanlarına kadar Amalur'un sırlarını ortaya çıkaracağız. Buna ek olarak, şiddetli bir savaşın parçaladığı bir dünyayı kurtaracak ve ölümün pençelerinden geri dönen ilk savaşçı olarak ölümsüzlüğün anahtarlarını kontrol edeceksiniz.

Daha önce birkaç defa çıkış tarihi sızdırılan oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için 8 Eylül 2020 tarihinde çıkış yapacak. Oyunun standart sürümü 185 TL, Fatesworn genişleme paketini içeren Fate Edition sürümü de 212,62 TL fiyat etiketiyle Microsoft Store'da ön siparişe açılmış durumda. Ayrıca Alyn Shir figürü, anahtarlık, konsept tasarımlar ve bir soundtrack albümü içeren koleksiyoncu sürümü 755 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Son olarak oyunun duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 07:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2020 06:48
Reckoning = hesaplaşma
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 18:08
Bu sefer oyunun içini biraz daha doldurup bitirirler ve uygun fiyatlı olursa bayıla bayıla tekrar oynarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir