Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning söylentileri doğrulandı

Mehmet Akif Zımba 6.06.2020 - 13:47
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning için geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan söylentiler, geliştirici ekip olan THQ Nordic tarafından doğrulandı.

2012 yılında büyük umutlarla yayımlanan Kingdoms of Amalur: Reckoning için çıkan Remastered versiyon söylentileri doğrulandı. R.A. Salvatore, Todd McFarlane ve Ken Rolston'ın bir araya gelerek ortaya çıkardığı Kingdoms of Amalur: Reckoning, değeri bilinmeyen oyunlardandı. Yukarıda saydığım isimleri bilmeyenler varsa, hemen kısaca kim olduklarına değinelim.

R.A Salvatore, oldukça meşhur bir yazar ve kitaplarını, New York Times en çok satanlar listesine birkaç kez yazdırmış birisi. Todd McFarlane'i ise The Amazing Spider-Man ve Spawn isimli çizgi roman serilerinden biliyoruz. Son olarak Ken Rolston da, The Elder Scrolls IV: Oblivion'da baş tasarımcılık görevini üstleniyordu.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning söylentileri doğrulandı

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, THQ Nordic tarafından doğrulandı

Geçtiğimiz günlerde Microsoft Store'un yanlışlıkla listelemesi üzerine, THQ Nordic'in üzerinde çalıştığı proje, bir hayli konuşulur hale geldi. Oyunun sayfasına baktığımızda ise, sunulan galerideki ekran görüntülerinden, orijinal sürümüne göre yapılan grafiksel değişiklikleri az çok görebiliyorduk.

Bu projenin sızdırılmasından sonra, geliştirici ekip olayın üzerinden çok geçmeden kendi duyurularını yaptı. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ismiyle açılmış olan oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, proje hakkında fazla detay verilmedi. Yine de oyun hakkında, yakın zamanda bütün genişleme paketlerini de içeren bir sürüm olarak yayımlanacağı bilgisi veriliyor.

Üstelik oyunun bu yeni sürümünde, zaten standart olan grafiksel değişimler dışında, oyunun oynanış yönünde de değişimler mevcut olacak. Bu değişimlerin ne olduğu hakkında hiçbir şey söylenmese de, oyunun zayıf olan birkaç mekaniği bulunuyordu.

Oyuncuların bu oyun hakkında en zayıf bulduğu noktalardan bazıları ise, oyunun çağırma büyüleri ve NPC'leri üzerine. Oyuncular, oyundaki çağırma büyülerinin orijinal sürümde fazlasıyla zayıf kaldığını ve daha kullanışlı bir hale gelmesini istiyor. Bunun sebebi ise, oyunun baştan aşağı tek kişilik bir oynanış deneyimi sunuyor olması olarak öne sürülüyor.

Kingdoms of Amalur: Reckoning'in orijinal sürümündeki bir başka zayıf nokta ise, NPC'lerin sabit duruyor olması. Bethesda ve Rockstar ekiplerinin oyunlarındaki gibi günlük işlere koşturan karakterler görmek, oyunun yaşayan bir dünyası olduğu hissini veriyor. Bu yüzden de oyuncular, sabit duran karakterler yerine, daha doğal görünen karakterler görmek istiyorlar.

Tam bir çıkış tarihi verilmese de oyunun 11 Ağustos 2020 tarihinde çıkması bekleniyor. Oyun tarihindeki değeri pek bilinmeyen oyunlardan olan bu oyun, umarız bu projeyle birlikte, hak ettiği değeri görür. Eğer işler beklenildiği gibi giderse, Kingdoms of Amalur: Reckoning serisinin devam oyunlarını bile görme şansımız olabilir. Rol yapma oyunlarına ilginiz varsa ve bu oyunu daha önce oynamadıysanız, oyunu deneyimlemek için aradığınız fırsat bu olabilir.


Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2020 02:01
combatı dışında oldukça vasat bir oyundu. zıplamayı eklerler bu sefer umarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2020 01:22
zamanına göre çok çok iyi oynanışa sahip olan ama reklamı iyi yapılmayan ve zamana gömülen bir oyundu. Çok sevindim. Dragon age 3 ve bu ilaç gibi gelecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2020 00:16
sıırf hikayesi için ve oynanışı için ve tabiki sexy kadın için tekarar oynarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2020 23:20
Muthiş bir oyundu keşke hak ettigi değeri görselerdi bununla ilgili amerikada ne davalar olmuştu yapan adam eski sporcu olup tüm yatırımcı paralarını çarçur etmişti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2020 20:16
Uygun bir fiyat biçerlerse nostaljimizi tekrardan neden yaşatmayalım. Bugün bile rpg oyunu arayanlara tavsiye edilen bir oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning söylentileri doğrulandı
İlginizi Çekebilir