Kingpin: Reloaded ile Suç Zamanı Canlanıyor

Burak Özpolat 9.10.2023 - 16:06
Birinci şahıs nişancı oyunu Kingpin: Life of Crime'ın yenilenmiş sürümü Aralık ayında oynanabilir olacak.

Yirmi dört sene önce Gray Matter Interactive'in 1999 yılında PC için çıkardığı birinci şahıs nişancı oyunu Kingpin: Life of Crime'ın orta karar yenilenmiş sürümü Aralık ayında oynanabilir olacak. Belli bir yaşa gelmiş profesyonel oyunların severek oynadığı kingpin ile yine karanlık sokaklarda sessizce veya gürültü ile hedefimize ilerleyeceğiz.

Kingpin: Reloaded ile Suç İşlemeye Devam

Grafikleri İle Bir Klasik

Steam sayfasına baktığımız da oyun kendini Kingpin oyununu bilmeyenler için kendisini şöyle tanıtıyor;  ‘Kingpin: Reloaded, klasik bir intikam oyununun yenilenmiş versiyonudur. Bir sokak çetesini kontrol altına alın ve saldırınızı yaparken sınırlarınızı koruyun, savunma yapın.’ Kingpin 3D Realms ve Interplay tarafından ortak olarak yayınlanıyor.

Kingpin: Reloaded ile Suç İşlemeye Devam

Kurşun Boru Dönüyor

Kingpin oyununda fragmanda dikkat çeken oyun yenilenirken 4K ve 60 Fps gibi detaylara önem verilmiş, Kingpini Kingpin yapan belki de 99 yılı için oynanabilirlik için o yıllarda muhteşem sanılan grafiklerin değiştirilmeyip korunması oyuncular olarak içimizi rahatlattığını söyleyebiliriz. Bir oyunun grafiği eğer kendini bu kadar rahat bir şekilde pazarlayabiliyorsa ikinci oyunda zerrre grafik ve oynanabilirliğine dokunulmadan aynı şekilde oyunculara sunulur. Sonuç olarak eskide olsa yenilenmiş bir oyun orijinalinden daha da ilgi çekici olabiliyor.

Oynamaya Değer

Kısaca bu oyun değinirsek;

  • Grafik açıdan küçük iyileştirmeler yapılmış
  • Trailerde gördüğümüz üzere pompalı tüfek yerine başka daha etkisi çok silah kullanılıyor
  • Çete savaşları aynı şekilde devam edecek
  • Oyunun konusu değişmediği için o kaba konuşmalar içerisinde kalabiliriz
  • Çete insanlarını yine ister gürültü ile ister sessiz geçeceğiz
  • Oyunun bir yerinde en önemli silahı kurşun boruyu alarak sessiz saldırılar yapacağız

Herkes Sevmeyebilir

Buradan sevgili oyuncuları bir konuda uyarmak istiyoruz. Kingpin size eğlenceli vakitler sunacak olsa da bu türe ve grafiklere alışkın değilseniz lütfen başka bir oyun seçin. Bu tarzı seven benimseyen insanlar için ise tam bir eğlence noktası olacaktır. Kingpin: Reloaded değişikliği olmazsa Eski ve Yeni nesil oyuncuların arasında köprü kurmak için 5 Aralık günü çıkıyor. İstek listenize eklemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2023 03:46
Arkadaş 20 küsür senelik abandonware oyunun nesini çıkarıyorsun? Yap remake'ini de en azından bir şeye benzesin.
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2023 05:44
Bu oyuncular böyle davranmaya devam ederlerse eğer yeni oyunları ve ID'leri artık rüyalarında görmeye başlarlar. Önüne gelen fi tarihindeki oyunu tekrar piyasaya sürüp köşe olmaya odaklanır ki öyle olmaya başladı günümüzde. Yeni ID'den çok remaster görür olduk. Yapılan da çözünürlük artırmak.
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2023 15:46
Eski nesil grafikler artık farklı bir tarz haline geldi. Çünkü video oyunlarına bu oyunlar ile giriş yapan oyunculardan çok rağbet var bu oyunlara. Kaldı ki yeni nesil oyuncular bile sevdi benimsedi. Remake daha masraflı ve uğraştırıcı. Bu ise hem ekonomik hem de nostaljik tarafı daha kuvvetli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2023 11:58
bu remake remastr furyası kısa zamanda biter umarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingpin: Reloaded ile Suç Zamanı Canlanıyor
İlginizi Çekebilir