Kingston'dan bellek çözümlerinde yeni adım

Merlinin Kazanı 11.07.2013 - 12:15
Kingston Technology, X86 ve ARM Tabanlı Mikro Sunucu pazarına yeni bellek çözümleri sunuyor
Kingston’ın son dönemde hızla büyüyen Mikro Sunucu pazarı için özel olarak geliştirdiği yeni düşük voltajlı bellek çözümü, Küçük ve Orta büyüklükteki işletmeler için yola çıktı. 8 ve 4 GB kapasiteli alternatiflerle, 1.35v  voltaj ve 1333 MHz ve 1600 MHz frekans seçenekleri sunan yeni bellekler, hem x86 hem de ARM tabanlı Mikro Sunucu’larla uyumlu

Kingston Technology, yeni ve büyümekte olan Mikro Sunucu pazarı için geliştirdiği belleklerin dağıtımına başladığını duyurdu. 1.35v düşük voltajlı, 1600 MHz ve 1333 MHz alternatifli ECC SO-DIMM ve DIMM çözümleri, X86 ve ARM tabanlı mimarilere uygun olarak tasarlandı.

Kingston'dan bellek çözümlerinde yeni adım
Son dönemde şirketlerin özel veri merkezi veya bulut uygulamaları gibi ihtiyaçlarını daha efektif kaynaklarla yerine getirebilmesi için kullanılan Mikro Sunucu’lar, uygun maliyetli olmalarına rağmen çok yüksek boyutlardaki verileri analiz etmek gibi yoğun işlemleri gerçekleştirebiliyor. Kingston'un düşük voltajlı, yüksek performanslı Mikro Sunucu bellek modülleri, bu görevleri yerine getirirken mükemmel uyumla çalışmak için özel olarak tasarlandı.

Kingston’ın Kıdemli Teknoloji Müdürü Mark Tekunoff yeni ürünlerle ilgili şunları söyledi;

 “Yeni belleklerimiz, düşük güç tüketen SoC’ler olan; Intel’in Avoton, ARM tabanlı Calxeda, Applied Micro ve Marvell gibi sistemlere erken geçiş yapmayı düşünenler için tasarlandı. Mikro Sunucu ekosistemi ve pazarı geliştikçe, düşük güç tüketen yüksek performanslı bellek çözümlerimiz ile ortaklarımız ve müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” 

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingston'dan bellek çözümlerinde yeni adım
İlginizi Çekebilir