Kingston'ın HyperX bellek ailesi yeni ve değişmez bir üyeye kavuştu

Merlinin Kazanı 12.09.2012 - 10:52
Şık görünüm, performans ve cazip fiyat
Kingston Technology Company, Inc., giriş seviyesi yüksek performanslı HyperX mavi ürün serisine, şimdi de performanslı ve kalıcı bir ürün olan kırmızı HyperX belleği ekledi. Parlak kırmızı renkteki ısı dağıtıcıları (headspreaders) ile bellek üzerindeki sıcaklığı dengeli bir şekilde yayan kırmızı HyperX bellek böylece en ideal sistem perforrmansını kullanıcının ayağına getiriyor.

Kırmızı HyperX bellek, sistemlerinin performansını yükseltmek isteyen giriş seviyesi oyun tutkunları, sistem toplayanlar, PC modifikasyonu yapanlar ile genel anlamda kullanıcılara son derece uygun fiyatlarla üstelik şık bir tercihte bulunma fırsatı sunuyor.

Intel XMP desteği ile hazır gelen kırmızı HyperX bellekler; 8 GB kitler veya 4 GB’lık tek modüller şeklinde ve 1,65 ya da 1,5 volt seçenekleri olan 1600 ve 1333 MHz modeller olarak tüketiciye ulaşıyor.

Kingston'ın HyperX bellek ailesi yeni ve değişmez bir üyeye kavuştu
HyperX’in güvenli teknolojisi ve kolay kurulumu sayesinde bu yeni modeller, yüksek hızları ve geniş kapiseteleri sayesinde kullanıcı ve oyun tutkunlarının aradığı yüksek bellek performansını hakkıyla karşılıyor.

Kingston’da kıdemli teknoloji yöneticisi olarak çalışan Mark Tekunoff, “HyperX kırmızı, bu yılın başında sınırlı sayıda üretilip piyasaya sunulduğunda muazzam bir ilgi gördü” diyor ve ürün hakkında şunları söylüyor:

“Gördüğümüz bu büyük talep nedeniyle Kingston, kırmızı HyperX’i bu ürün ailesinin kalıcı bir üyesi haline getirmeye karar verdi. Canlı rengi, yüksek hızı ve üzerinde bulunduğu sisteme kazandırdığı mükemmel performans ile bu ürünümüz özellikle kırmızı, gri ve siyah gövdeli anakartlar üzerinde gayet şık bir görünüm sergiliyor”.

Kingston HyperX bellek ömür boyu garanti ve ücretsiz canlı teknik destek ile tüketiciye büyük bir güvence sunuyor.

Ürün hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklayabilirsiniz.

Kırmızı HyperX - Özellikleri ve Getirileri:
-Rakipsiz: Kırmızı HyperX üzerindeki kırmızı ısı dağıtıcı ile çalışırken oluşan sıcaklığı dengeli bir şekilde uzaklaştırıyor.
-Sağlam:  Intel XMP özelliğne sahip.
-Güvenilir: Tüm (yüzde 100) fabrika testlerinden geçti
-Garantili: Ömür boyu garanti, ücretsiz teknik destek
-Kapasiteler: Tek modülde 8 GB’a kadar ve kitler halinde 4 GB–16 GB
-Frekans (hız) 1333 MHz ve 1600 MHz
-CAS Gecikme: 9-9-9-27 ve 10-10-10-30
-Voltaj: 1.5 V ve 1.65 V
-XMP Desteği: Intel’in Extreme Memory Profile teknolojisini destekliyor. Böylece voltaj, hız ve zamanlama bağlantılı en yüksek performans değerlerini güvence altına alıyor.
-Uyumlu:  P55, H67, P67, Z68, Z77 ve H61 Intel yonga setleri ile ve ayrıca A75, A87, A88, A89, A78 ve E35 AMD yonga setleriyle çalışabiliyor.

Kingston'ın HyperX bellek ailesi yeni ve değişmez bir üyeye kavuştu
- Basın Bülteni
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingston'ın HyperX bellek ailesi yeni ve değişmez bir üyeye kavuştu
İlginizi Çekebilir