Kirby Star Allies'a ait yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 26.02.2018 - 14:38
Şimdi arkadaşınız ile beraber Kirby oynama zamanı!

Nintendo, şu sıralar yayınladıkları oyunlar ve Nintendo Switch konsolu ile dikkat çekmeyi başaran yapımcılardan biri. Birkaç ay önce görücüye çıkan Labo projesi herkesin kafasını karıştırmaya yetmişti. Yine de oyunları için yapılan güncellemeler ve yapım aşamasında olan oyunlar, Nintendo'yu yüksek sıralarda tutmayı başarıyor. Bu sene çıkacak olan Kirby Star Allies, çoğu Kirby sever oyuncunun ilgisini kolayca çekmiş durumda.

Arkadaşlık ve macera sırasında kazanılan dostluk önemlidir

Nintendo Switch için çıkacak olan Kirby Star Allies, ilk Kirby oyunları gibi platforma ağırlık veriyor. Platform oyunlarından sonra farklı yönlerde ilerleyen Kirby takımı, Star Allies ile eski oyuncularını kolayca geri kazanacağından emin. Nintendo'nun Kuzey Amerika topluluğu ise çıkacak olan yapım için bir oynanış videosu yayınladı. Videoda dikkat çeken en önemli unsur ise tabii ki kooperatif oyun elementleri oluyor.


Videoda da görüldüğü gibi Kirby, "Friend Heart" özelliği ile herhangi bir düşmanı takıma katabiliyor, bu durumda ikinci kişi, tabii ki dönüştürülen düşmanı kontrol ediyor. İkinci oyuncu, istediği zaman tek tuşla başka düşmana geçebiliyor ve onu Kirby'nin arkadaşı yapabiliyor. Kirby Star Allies, 16 Mart 2018 tarihinde Nintendo Switch için satışa sunulacak, bu da Kirby Star Allies'ı bu sene içerisinde Switch'e çıkacak ve uyarlama olmayan oyun yapıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kirby Star Allies adına kooperatif oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir