Disney, sahip olduğu eski oyunları güncellemeye devam ediyor.

Mehmet Atilla Turan 4.01.2018 - 19:35
Burada asıl önemli kelime "Disney".

Star Wars'ın haklarına sahip olan Disney, EA'nın yarattığı sorunlardan dolayı bir hayli sinirli durumda. Geçen aylarda Star Wars: Battlefront II'nin kötü bir şekilde oyunculara tanıtılmasından sonra eski Battlefront II'ye yönelen Disney, oyuncuları sevindirmeyi başardı. Eylül aylarında çevrimiçi modunun aktif edilmesiyle beraber oyuna ait ilk resmi yama Disney tarafından yayınlandı. Orijinal Star Wars: Battlefront II PC, PS2 ve Xbox'a çıkmıştı.

İşte efsane oyunlara sahip çıkmak bu kadar önemli

2005 senesinde çıkan eski Battlefront, sahip olduğu mekanikler ve içeriklerle verdiğiniz paranın hakkını tam olarak veriyordu. Birkaç ay önce seriyi kurtaran Disney, belirttiğimiz gibi sunucuları açarak oyuncuları sevindirmiş ve yapımı tekrar yaşatmayı başarmıştı. Bugün gelen güncelleme ise yapımdaki çoğu uygunluk sorunları ortadan kalkıyor ve günümüz makinelerine kolayca uyarlıyor. Ping göstergelerinin düzeltilmesi ile beraber Steam isimlerini skor tablosunda görünmeme problemi de ortadan kaldırıldı. Disney sadece bunlarla kalmayıp uzun süredir bulunan çoğu problemi bu yama ile düzeltti.

Star Wars: Battlefront II'ye Steam'de sahip iseniz indirmeniz gereken bir şey bulunmuyor. Güncelleme otomatik olarak indiriliyor, fakat oyunu gog.com'dan aldıysanız yine de sayfayı ziyaret edip yeni dosyaları indirmeniz gerektiğini belirtelim.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
BatenKaitos
BatenKaitos 4.01.2018 23:54
Ah şunu Jedi Academy'ede yapsalarda şöyle gerçek bir kılıç düellosu yapsak. Mükemmel olurdu. DISNEEEEEY KURTAR BİZİ!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Klasik Battlefront II'ye ait yeni bir güncelleme yayınlandı
İlginizi Çekebilir