Knockout City 5 milyon oyuncu barajını geride bıraktı

Ersin Kılıç 7.06.2021 - 00:22
Geçtiğimiz ay çıkan ve yakan top dinamiği ile dikkat çeken Knockout City 5 milyondan fazla oyuncu tarafından indirilmiş durumda.

Knockout City oyunundan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Duyurulduğu dönem EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate abonelerine ücretsiz olacağı da açıklanan oyun, ilk etapta burun kıvrılsa da kendi kitlesini oluşturmaya başlıyor gibi gözüküyor. Sadece birkaç hafta önce 2 milyon oyuncu tarafından indirildiği açıklanan Knockout City'nin 5 milyon oyuncu barajını geride bıraktığı resmi olarak açıklandı.

Knockout City oyuncu sayısı artmaya devam ediyor

Knockout City son olarak Mario kart Live oyunuyla da karşımıza çıkan Velan Studios ekibi tarafından geliştirdi. PC, PS5, PS4, Xbox Series X / S, Xbox One ve Nintendo Switch için geliştirilen oyunun tüm platformlarda bu oyuncu sayısına ulaştığı da yapılan açıklama arasında yer alıyor. Yapılan resmi açıklamada "Çıktığı günden beri 5 milyondan fazla oyuncunun bize katıldığını gördük. Şaşırtıcı ve beklenmedik müsabakalar oldu, yüzbinlerce ekip kuruldu, yarım milyardan fazla KO yapıldı, milyonlarca saat izlendi ve bu süreçte binlerce arkadaşlık kuruldu." ifadelerine yer verildi.

Knockout City 5 milyon oyuncu barajını geride bıraktı

Bu açıklama ile birlikte aslında yapım ekibi bir konuda da sitem etmiş. Çünkü yakar top oyunu duyurulduğunda dediğimiz gibi birçok oyun sever çok gereksiz bir oyun olarak görmüştü. Anlaşılan firma bu eleştirileri çok unutmamış çünkü açıklama sonuna "Bir yakar topla birbirinize vurarak bağ kurabileceğinizi kim bilebilirdi ki?" ifadeleri eklenmiş.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Knockout City 5 milyon oyuncu barajını geride bıraktı
İlginizi Çekebilir