Knockout City 2 milyon oyuncuya ulaştı bile

Alparslan Gürlek 25.05.2021 - 13:03
Knockout City, Rocket Arena ile istediği başarıyı yakalayamayan EA için oldukça güçlü bir başlangıç yaptı. Birkaç gün daha ücretsiz kalacak.

EA'in geçici olarak oynaması ücretsiz olan yeni oyunu Knockout City, birkaç gün içinde iki milyondan fazla oyuncunun ilgisini cezbetmiş. Teknik olarak yakan top oyunundan esinlenilerek geliştirilen oyun eğlenceli yapısıyla oyuncuların radarına girmiş durumda.

Knockout City ivmeyi tutturmuş gibi görünüyor

Yayınlanan fragmanlarıyla çıkış öncesinde oyuncular nezdinde çok iddialı bir oyun gibi görünmese de, Knockout City özellikle belirli süreliğine oynaması ücretsiz olmasıyla birlikte büyük ilgi gördü. EA tarafından duyurulduğu üzere çıkışından itibaren birkaç gün içinde 2 milyondan fazla oyuncuya ulaşmayı başaran yapım, ivmeyi yakalamış gibi görünüyor. Geçen yıl denedikleri Rocket Arena ile istediği başarıyı yakalayamayan şirket, şansını Knockout City'de bulmuş gibi görünüyor.

Knockout City 2 milyon oyuncuya ulaştı bile

Oyun ilk 10 gün boyunca oynaması ücretsiz olmasının da yardımını görüyor ve oyuncuların yakan top üzerine kurulu bir oyuna dalmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca farklı platformların birbiriyle oynamasına olanak sağlayan tam çapraz oyun desteğini de içeriyor. Bununla birlikte oyun, şaşırtıcı derecede rekabetçi bir ekosisteme sahip ve farklı kesimlerden oldukça iyi eleştiriler almış durumda. Metacritic skoru 76 olan yapım oyunculardan da 72 puanı almış durumda.

Knockout City aynı zamanda EA Play kütüphanesinde bulunduğundan servise abone olan kullanıcıların erişimine açık durumda. PC için Steam üzerinden "Block Party Edition" sürümü 139,99 TL fiyatıyla satılırken orijinal oyuna sahip kullanıcılar, 69,99 TL ödeyerek Deluxe sürümüne yükseltebiliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Knockout City 2 milyon oyuncuya ulaştı bile
İlginizi Çekebilir