Knockout City EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate'e çıkış gününde eklenecek

Ersin Kılıç 27.04.2021 - 12:26
EA Games tarafından geçtiğimiz aylarda duyurusu gerçekleştirilen Knockout City EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate sistemlerine çıktığı gibi eklenecek.

Aslında beklenen açıklama geldi ve Knockout City EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate sistemlerine ekleneceği duyuruldu. İlk olarak Playstation 5 sunumunda ortaya çıkan EA Games'in yeni spor oyunu Knockout City, sonrasında diğer platformlara da duyurulmuş ve oyunun PS5 dışında OC, PS4, Xbox Series X / S, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkacağı açıklanmıştı.

Düzenlenen beta aşamasının ardından bu konuda bazı açıklamalar yapan firma, oyunun çıktığı gibi EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate abonelerine açılacağını da duyurdu.

Knockout City EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate'e geliyor

Knockout City son olarak Mario kart Live oyunuyla da karşımıza çıkan Velan Studios ekibi tarafından geliştiriliyor. Oyunun düzenlenen betasına ise ilginin oldukça büyük olduğu belirtilmiş. Yapılan açıklamaya göre beta aşamasında 1 milyondan fazla oyuncu katılmış ve toplamda 116 milyon saatlik bir oyun süresine ulaşılmış. Cross-play yani platformlar arası oynanabilen beta sürecinde ayrıca 62 milyondan fazla KO yapıldığı da (bitirici vuruş) gelen bilgiler arasında.

Bu bilgilerin ardından ayrıca EA Play ve konsol tarafında içerisinde yer aldığı Xbox Game Pass Ultimate aboneliklerine bazı avantajlar sağlanacağı da belirtilmiş. Oyunun çıkış tarihi daha önce 21 Mayıs 2021 olarak açıklanmıştı. KnockOut City çıktığı gün belirtilen bu sistemlere de eklenmiş olacak. Oyunun normal fiyatının ise 19.99$ olduğunu hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2021 00:34
Ben bunu ücretsiz oyun sanıyordum, bu oyunu istedikleri rakamlarda satabileceklerini sanmıyorum, oyun kötü değil ama altından gir üstünden çık, yapısı ücretsiz oyun türünde, ben hatta 3 kişilik başka bir EA oyunu vardı, tutmadı, ondan ders çıkarmışlar diyordum ama yine paragöz davranıyorlar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2021 13:03
EA play e geliyorsa game pass for pc için de gelmiş olmuyor mu ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Knockout City EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate'e çıkış gününde eklenecek
İlginizi Çekebilir