KOEI Tecmo, geciken güncelleme için oyunculardan özür diledi

Mehmet Atilla Turan 26.02.2018 - 15:21
Dynasty Warriors 9'un problemlerini çözecek güncelleme üzerinde halen çalışılıyor

Yaklaşık beş veya altı ay boyunca oyuncuları heyecanlandıran Dynasty Warriors, geçtiğimiz haftalarda PC ve PS4 platformlarına çıkışını yaptı. Tür olarak diğer hack 'n slash oyunlarından farklı olan Dynasty Warriors serisi, bazı oyuncular tarafından favori yapım statüsüne çıkmayı bile başarmıştı. Belirli görevlerin verildiği oyunda karakterlerinizi büyük düşman dalgalarına karşı koşturduğunuz ve büyük kombolar yaptığınız oyun, gerçekten eğlenceliydi, tabii bu eskidendi.

Kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek

Koei Tecmo, yeni çıkacak olan Dynasty Warriors 9 için çoğu oyuncuyu heyecanlandırmış ve "Kesinlike paramı buna harcayacağım." dedirtmişti. Yayınlandığı gün, alınan geri dönüş ile bunun doğru olmadığı kanıtlanmış ve bu durum çoğu oyuncunun canını sıkmıştı. Yaşanan optimizasyon sorunları ve serinin bir önceki oyunlarına andırmaması, Steam sayfasında "Çoğu Negatif" yorumlarla doldurmuştu. Dynasty Warriors 9'un yayınlanmasından birkaç gün sonra çıkarılan güncelleme, yapımın çoğu problemini çözeceği bekleniyordu fakat bu da olmadı.


Koei Tecmo'nun resmi Twitter hesabından yayınlanan gönderi ile güncelleme üzerinde çalışıldığı belirtildi. Aynı zamanda özür dileyen Koei Tecmo, güncellemenin en kısa zamanda yayınlanacağını belirtti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
KOEI Tecmo, geciken güncelleme için oyunculardan özür diledi
İlginizi Çekebilir