Hideo Kojima her zaman gizemlerin adamı olmuştur, anlatmak istediği şeyi çoğunlukla dolaylı yoldan ya da bulmacalar eşliğinde sunmuştur. En son TGS (Tokyo Game Show) öncesinde yaptığı gizemli bir paylaşım ile oyuncuları merakta bırakmıştı. Şimdi ise yine benzer bir paylaşım ile merakları iki katına çıkarmayı başardı.
Kojima, Kim? Nerede? Ne? Ne zaman? gibi sorularının cevaplarını bizlere çözdürüyor
Hideo Kojima, Twitter’da her zamanki gibi gizemli içeriklerine devam ediyor. Kojima Productions geçtiğimiz günlerde Tokyo Oyun Ödülleri’nde yeni bir poster yayınlamıştı ve hepimiz “bu kim?” diye sorduk. Şimdi ise yeni paylaştığı posterde “Kim? Sorusu yakında cevaplanacak ama nerede?” yazıyor. Gizem hala devam ediyor bakalım işler nereye varacak.

Zannedersek “Nerede?” sorunun cevabı, bir sonraki büyük video oyunları şovu yani son zamanlarda Kojima ile görüntülü görüşmelerde çokça görüntülenen Geoff Keighley’in ev sahipliği yapacağı Aralık ayındaki oyun ödülleri olacak. O nedenle The Game Awards’da yeni bir Kojima Productions oyununun duyurulması oldukça mantıklı olacaktır. Oyun tam olarak ne olabilir ve baş rolde kim var, bu konularda hala emin değiliz.
The answer to “WHO” at TGS will be in the next “WHERE”. pic.twitter.com/y6Y6l7gAxo
— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) October 5, 2022
Paylaşımların ardından hemen bazı söylentiler yükselmeye başladı bile. Pek çok hayran, Get Out yönetmeni olan Jordan Peele’nin projeye dahil olacağını düşünüyor, çünkü Kojima, Keighley ile yaptığı bir görüşmenin hemen sonrasında Tokyo Game Show’dan kısa bir süre önce paylaştı ve posterdeki yazı tipi Peele’nin en yeni filmi Nope ile aynı. Bazı hayranlar posterde yer alan kadının Elle Fanning olabileceğini düşünüyorlar.
Paylaşılan posterin altındaki köprü logosundan dolayı şuanda tahminlerin büyük bir kısmı Death Stranding ‘in devam oyunu olabileceği yönünde.

Yorumlar (6)
bu adam oyuncu kitlesini higtlamasını iyi biliyor ne beklentileri fazla yükseltiyor nede kendini unutturuyor harbi işini biliyor ya
Death stranding devamı olursa süper olur.İlk oyunun konusunu atmosferini anlayamayanlar bune ya kargoculuk deyip durdu.Çünkü teslimat noktasında hep hologram üzerinden yorum yaptılar.Mükemmel bi hikayesi vardı insanlık dışarıya çıkamıyor tek öteleşime sahip sam heryere gidebiliyor.
Cidden çok iyi hikayesi vardı. 2 kere bitirdim, yakında yine başlarım :) Umarım devam oyunu gelir.
Sırf atmosferi var diye amelelik yapacak değilim. Amele olmak isteyen gerçeğini yapar. Tokatçı 2 işte
last of us da kargocuyu oynarken ötmüyordun god of war da annesinin küllerini dağa taşıma kargoculuğunu yaparken konuşmuyordun ?
18.52 oyunları amelelik olatak düşünüraen amelelik yapmadığın oyun yokki.Ozaman oyun oynamayacaksın.Adam film tadında bi oyun yapmış.Filmi yapılsa mükemmel bi film bile ortaya çıkar. Şunu anlamamışsın.İnsanlar kiralyumdan ve kv lerden ötürü dışarı çıkamıyor.İhtiyaçları olanı senden istiyorlar.