Kojima Productions bağımsız kalmaya devam edecek

Emir Özkayalar 15.04.2022 - 10:11
Hideo Konima sosyal medyadan yaptığı açıklama ile 'Kojima Productions bağımsız kalmaya devam edecek' mesajının altını bir kez daha çizdi.

Kojima Productions bağımsız kalıyor. Yakın zamanda Sony Interactive Entertainment tarafından hazırlanan bir afiş ve bu afişin farklı platformlarda yayınlanması akıllara bazı soruları getirmişti. Afişte Sony Interactive Entertainment’ın birinci parti stüdyolarının geliştirdiği oyunlar yer almaktaydı. Ancak afişte Death Stranding oldukça göze çarpmakta çünkü Kojima Productions bilindiği üzere Sony Interactive Entertainment çatısı altında bulunmamakta.  

Kojima Productions bağımsız kalmaya devam edecek 

Kojima Productions bağımsız kalmaya devam edecek

2015 senesinde Konami ile aralarında geçen tatsızlıklar neticesinde kurulan bağımsız şirket, geliştirecekleri yeni oyun için Sony Interactive Entertainment ile anlaşmıştı. 2019 senesinde piyasaya sürülen Death Stranding, konsol tarafında yalnızca Playstation’a özel olarak çıkışını gerçekleştirmişti. Sony ile Kojima’nın birlikteliği burudan başlamıştı ancak son zamanlarda bazı söylentiler ortaya atıldı.

Geçtiğimiz gün öğlen 1 civarlarında Hideo Kojima, resmi twitter hesabında Sony Interactive Entertainment’ın afişini paylaştı. Bu paylaşım Kojima Productions’ın Sony tarafından satın alındığı haberlerini daha da alevlendirdi. Bu söylentilerin hemen ardından Kojima, olayları açıklığa kavuşturan bir tweet paylaştı. Tweet’te;

“Bazı yanlış çıkarımlar yapıldığını görüyorum, ancak Kojima Productions geçmişte olduğu gibi halen bağımsızlığını sürdürmekte ve sürdürmeye devam edecektir.”

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2022 15:59
silent hill hadi gel artık z kuşağı bilmez seni
BİZİM İÇİN GELLLLLL
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2022 20:44
Sen kendin z kuşağısın kardeşim. Konami nin oyununu sürekli kojima haberlerine yazmandan belli. Silent Hill serisinin kojima ile hiç bir bağlantısı yok çünkü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kojima Productions bağımsız kalmaya devam edecek
İlginizi Çekebilir