Kojima Productions savaş karşıtı ürünler satarak Ukrayna'ya destek verecek

Murathan Özlü 21.06.2022 - 17:33
Kojima Productions savaş karşıtı ürünler ile Ukrayna-Rusya savaşından kaçan Ukrayna'lılara destek vermeyi amaçlıyor

Kojima Productions savaş karşıtı ürünler satmaya başlayacak. Hideo Kojima önderliğinde kurulan Kojima Productions, Ukrayna-Rusya savaşı yüzünden ülkelerinden çeşitli Avrupa ülkelerine kaçmak zorunda kalan Ukraynalı vatandaşlara destek olmak için çeşitli ürünleri satışa çıkaracak. Kojima Productions, ayrıca Japonya'ya kaçan Ukraynalı mültecilere destek olmak için "ellerinden geleni yapacaklarını" belirtmiş.

Kojima Productions savaş karşıtı ürünler ile Ukrayna halkına destek olacak

Hideo Kojima, Metal Gear Solid serisinden Death Stranding'e kadar, oyunlarında savaş karşıtı temalara veya mesajlara yer vermesiyle bilinen bir isim. Firmanın satışa koyduğu ilk ürün, Ludens Peace Mark Unit, duraluminyum'dan yapılma bir kayışa işlenmiş "Barış" işareti. Bu ürünün satışından elde edilecek gelirin tamamı, Ukrayna'dan Japonya'ya kaçan mültecilere aktarılacak. Ludens Peace Mark Unit'in fiyatı 5000 Japon yeni, yani yaklaşık 40 dolar. ( 637 Türk Lirası)

Kojima Productions savaş karşıtı ürünler
Kojima Productions oldukça hareketli bir dönemden geçiyor. An itibariyle ofislerini Tokyo'nun farklı bir bölgesine taşımaya odaklanan firmanın Death Stranding 2 üzerinde çalıştığı biliniyor. Firmanın en büyük süprizi ise şüphesiz Hideo Kojima Xbox işbirliği duyurusu olmuştu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2022 08:13
metal gear solid
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kojima Productions savaş karşıtı ürünler satarak Ukrayna'ya destek verecek
İlginizi Çekebilir