Kojima Sony ile problemi olmadığını vurguluyor

Murathan Özlü 13.06.2022 - 19:21
Death Stranding'in yapımcısı Hideo Kojima Sony veya Playstation ile sorunu olmadığını vurgulamak zorunda kaldı

Hideo Kojima Sony ile problemi olmadığının ve Playstation ile "gayet iyi bir birliktelik" içinde olduklarını vurguluyor. Dün akşam Hideo Kojima'nın Xbox işbirliğinde yeni bir oyun geliştirdiğini öğrenmiştik.  Bu duyurunun ardından sosyal medya yıkıldı ve Xbox ile Playstation severler birbirilerine girdi dersek abartmış olmayız.

Kojima Sony ilişkisinde şimdilik sorun yok

Kojima, dün gerçekleşen Xbox&Bethesda sunumunda, "daha önce kimsenin görmediği ve deneyimlemediği yeni bir oyun" geliştirdiğini, hatta bu oyunu "çok uzun süredir geliştirmeyi beklediğini" ifade etmişti. Kojima'nın Overdose isimli bir korku oyunu üzerinde çalıştığı dedikoduları geçtiğimiz haftalarda gündem olmuştu. Kojima Productions'ın Death Stranding 2 üzerinde çalıştığı da kesin olarak biliniyor.

Kojima Sony
Playstation ile çok yakın dirsek teması bulunan Kojima Productions, konuya dair şu açıklamayı yapmış:
"Bağımsız bir stüdyo olarak, Kojima Production sevenlerimiz için oyun yapmaya devam edecek. Oyun, müzik, film alanlarındanda farklı ihtimalleri değişen teknoloji ve platformlar bazında değerlendiriyoruz."  firma ayrıca " Playstation ile ortaklığımızın devam edeceğine emin olabilirsiniz" ifadelerini de kullandı.

Kojima Productions dün yaşanan kafa karışıklığına böylece açıklık getirmiş oldu, dün Xbox duyuruyu yaptığında pek çok oyuncu, Kojima'nın bundan sonra "sadece Microsoft ile iş yapacağını" düşünmüştü.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2022 21:18
Adamın tek derdi tüm platformlara çıksın bende her platformdan para kazanayım derdinde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2022 19:32
Metal gear olmadan sen olmasan da olur.Abartmaya gerek yok.Metal Gear Solid için de remake yapılma olasılığı çok yüksek.Onu da Kojima yapamaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kojima Sony ile problemi olmadığını vurguluyor
İlginizi Çekebilir