Kojima'dan bomba açıklamalar!

Mert Çalım 3.06.2010 - 12:31
Kojima'dan bomba açıklamalar!


Metal Gear Solid efsanesinin yaratıcısı Hideo Kojima'nın, 5. oyun için fikirleri var. Fakat projede yer almayacağı için bunların ekip tarafından kullanılmasını istemiyor.

Kojima son açıklaması ile yeni oyundan ne kadar uzak duracağını kesin olarak kanıtlamış oldu. Kojima'ya göre, 2. oyun ile bitirmişti, fakat 3'e başladı, 3 ile bitirmişti fakat 4'e başladı. Şimdi ise kesin bir dille bitirdiğini açıklıyor. Yine de MGS5 için 3 adet fikri olduğunu saklamıyor, fakat ekibin bunu kullanmasını, kendisini de buna dahil edeceğinden, kesinlikle istemiyor. "Ekibin de kendi fikirleri var, onlardan biri seçilirse bu harika olur, ben de rahatlıkla yapımcı koltuğuna geçebilirim, böylesi çok daha iyi." diye de devam ediyor.

Kojima'nın önceden de belirttiği gibi, ekibinin çoğu yakın zaman içinde tatilden dönmüş olacak ve yeni bir oyun olup olmayacağı karara bağlanacak. Kojima'nın, MGS'den elini eteğini çekmesinin asıl nedeni ise, yepyeni bir projeye başlamak istemesi. Bunu da "yeni bir şey yaratmak istiyorum, daha önceden kimse tecrübe etmediğinden açıklaması da zor. Başarılı olup olmayacağını bilemem, fakat uzun zamandır buna hazırlanıyordum ve deneyeceğim. Elbette fikirler her zaman değişir, bu yüzden son aşamayı bilemeyiz."

Klasik gizemli Kojima. Yine elimizde tek bir şey var; beklemek.

KAYNAK
Kojima'dan bomba açıklamalar!
1up.com

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kojima'dan bomba açıklamalar!
İlginizi Çekebilir