Kombat Pack 2 alana "ücretsiz" DLC

Hürcan Köse 12.01.2016 - 10:57
Yersen
Oyun firmalarının biz oyuncuların kustuğu uçsuz bucaksız nefrete rağmen ısrarla DLC çıkararak oyunculardan daha fazla para koparmaya çalıştıkları bir dönemde yaşıyoruz. Artık hepimiz bunun farkındayız ve açıkçası bu saatten sonra da bunu durdurabileceğimizi düşünen kimse yok.

Oyun dünyasının en ünlü dövüş serilerinden olan Mortal Kombat serisinin son oyunu olan Mortal Kombat X için birçok DLC çıkmıştı şimdiye kadar. Kimisi satın alınabiliyordu, kimisi oyunun ön siparişiyle geldi, kimisi ücretsiz eklendi derken birçok DLC çıktı. Birkaç karaktere birden sahip olabildiğiniz Kombat Pack karakter paketlerinin ise bir yenisi olan, ikinci Kombat Pack paketini alınca Leatherface ve Xenomorph gibi kült korku filmi karakterlerine ve Triborg ile Bo'Rai Cho'ya sahip olabiliyorsunuz.

Belli ki yapımcı firma bu paketi ısrarla sattırmak istiyor olacak ki, daha önceden satışa çıkardıkları veya oyunun yanında belli şekilde verdikleri DLC içeriklerini de bu paket ile vereceklermiş; Apocalypse Pack (Takeda, D'Vorah ve Erron Black için yeni Apocalypse kostümleri), oynanabilir karakter Goro, Brezilya Paketi (Johnny Cage, Liu Kang ve Kung Lao için futbol takımı kostümleri), ve Kold War Pack (Sub-Zero, Sonya Blade ve Kano için alternatif kostümler) ve Kold War Scorpion kostümü.

Apocalypse Pack dışındaki bu paketlerin hepsi satın alınabiliyordu. Yani bunlara daha önceden sahip olabilirsiniz. Kold War Scorpion da ücretsiz içerik olarak daha önceden sunulmuştu zaten. Bu yeni paketin karakterlerinin bulunduğu videoyu yarın görebileceğiz. Yine de Ed Boon ve yapımcı firmanın bu DLC mantığıyla çalışan oyun işine bir son getirmeleri gerekiyor. En nihayetinde bir dövüş oyunu oynuyoruz ve bir dövüş oyununda da karakter çeşitliliği sonradan alınan değil, halihazırda var olan bir şey olmalıdır.

Kombat Pack 2 alana "ücretsiz" DLC
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 23:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2016 07:16
Kolay yada zor bir oyuna minimum 90 tl vermek üzerine 120 TL dlc parası istemek yüzsüzlüktür.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2016 20:52
Hali hazırda diyorsunuz da kolaymı onu yapması?Her adama o kadar combo vuruşu yap,onu her fatality ve brutality için ayrı ayrı kodlamasını yap,modellemeleri,her rakibe göre değişen fatality ve brutality kodlamaları.Bana göre piyasada yapımı en zor olan oyunlardan birisi MKX.Ama Ed Boon yapıyor işte.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2016 12:56
Firmalara kızılıyor da, sadece kızılıyor sorun orada zaten. Gene gidip paraları bayılıp satın alıyoruz. Para akışını niye kessin ki adamlar? Almayın şu DLC leri rica ediyorum hangi oyun olursa olsun. Para gelmezse bu yolma kültürü de son bulur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kombat Pack 2 alana "ücretsiz" DLC
İlginizi Çekebilir