
Shinji Kirano, "Klasikleşen E3 şovu dünyanın oyunlar konusunda en önemli organizasyonu bunu hepimiz biliyoruz. Fakat biz bu yıl kendi E3 öncesi şovumuzu hazırlayarak, buraya gelip fuara katılamayan oyunculara canlı yayınlarla son haberleri ve oyunları tanıtabilmek istiyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.
Konami'nin 2 Haziran'da yapacağı gösterimde; Los Angeles, San Francisco, Toronto, Sao Paulo ve Mexico City gibi şehirlerden canlı etkinlikler gösterilecek ve gösterimler birkaç gazeteci, oyuncu ve KONAMI fan'larına açık olacak.
Gösterimlerde, şirketin yeni duyuruları, geliştiricilerle çok özel röportajlar ve ilk defa gösterilecek oyun tanıtım videoları yer alacak. The Konami Show olarak adlandırılan bu özel şov, birkaç internet sitesinden ve oyun satış mağazalarından canlı olarak takip edilebilecek.
Yorumlar (6)
yürü be Kamasiro Topanazi! seviyorum şu Caponları yaaa...
Konami den artık tek beklediğim MGS5 dir... kardeşimde yu-gi-oh oyunlarını bekliyor o kadar... gerisi fasa fiso... yazıklar olsun Silent Hill bu hale getiren firmaya, bukadarmı zor eski havasına sokmak, eskisi gibi bir oyun yapmak. Ya capcom ve konamide cidden büyük beceriksizlik var
Konami acaba kaç para aldı da güzelim Silent Hill'i satıp, rezil etti?
bizi neler bekliyor.
silent hill
metal gear solid 5 i istiyorum.rising le karıştırılmasın....