Konami, E3'ü şahsi şova dönüştürecek

Murat Sağlam 5.05.2011 - 11:07
Konami bu kez tribünlere oynuyor.
Castlevania, Silent Hill, Metal Gear Solid ve PES gibi oyunların arkasındaki firma Konami, bugünlerde tatlı bir telaş içerisinde gibi görünüyor. Bu yıl düzenlenecek olan E3 fuarından önceki hafta boyunca Konami, tüm dünyada bulunan oyunculara Twitter, Flickr ve Facebook üzerinden canlı yayınlarla oyunlarını tanıtmayı planlıyor.

Konami, E3'ü şahsi şova dönüştürecek
Shinji Kirano, "Klasikleşen E3 şovu dünyanın oyunlar konusunda en önemli organizasyonu bunu hepimiz biliyoruz. Fakat biz bu yıl kendi E3 öncesi şovumuzu hazırlayarak, buraya gelip fuara katılamayan oyunculara canlı yayınlarla son haberleri ve oyunları tanıtabilmek istiyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Konami'nin 2 Haziran'da yapacağı gösterimde; Los Angeles, San Francisco, Toronto, Sao Paulo ve Mexico City gibi şehirlerden canlı etkinlikler gösterilecek ve gösterimler birkaç gazeteci, oyuncu ve KONAMI fan'larına açık olacak.

Gösterimlerde, şirketin yeni duyuruları, geliştiricilerle çok özel röportajlar ve ilk defa gösterilecek oyun tanıtım videoları yer alacak. The Konami Show olarak adlandırılan bu özel şov, birkaç internet sitesinden ve oyun satış mağazalarından canlı olarak takip edilebilecek.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami, E3'ü şahsi şova dönüştürecek
İlginizi Çekebilir