Konami, eFootball için İtalyan futbol kulübü Inter ile anlaştı

Ersin Kılıç 2.07.2022 - 12:53
Konami yaptığı açıklama ile eFootball serisi için dünyaca ünlü İtalyan kulübü Inter Milan ile çok yıllı bir ortaklık kurduklarını duyurdu.

eFootball olarak ismi değiştikten sonra Konami'nin futbol oyunu büyük eleştiriler alsa da yeni anlaşmalar ile yoluna devam ediyor. Son olarak Bayern Münih ile bir işbirliği duyuran Konami, yaptığı açıklama ile İtalya liginin en köklü kulüplerinden biri olan Inter Milan ile uzun soluklu bir partnerlik anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Firma daha önce de yine İtalyan ekiplerinden AC Milan, Atalanta ve Napoli gibi takımlarla da işbirliğini duyurmuştu. Bu uzun süreli yapılan işbirliğinin detayları ve yapılan resmi açıklama şu şekilde;

Konami, eFootball için Inter Milan ile çok yönlü yeni ortaklığını duyurdu

KONAMI, İtalya'nın efsanevi futbol kulüplerinden biri olan Inter Milan ile uzun vadeli bir anlaşmaya imza attıklarını açıklarken bu ortaklığın birçok farklı ticari, görsel ve etkinleştirme hakkını içereceği belirtildi.

Konami, eFootball için İtalyan futbol kulübü Inter ile anlaştı

Partnerlik kapsamında Küresel Video Oyunu Ortaklığı; Antrenman Kiti Sırt Partnerliği (eFootball™ logosunu içerecek); ve Altyapı Geliştirme Merkezi Ortaklığı –tesisin ismi '‘KONAMI Youth Development Centre’ olarak adlandırılması da yer alıyor.

Ayrıca 2.0.0 sürümünden itibaren eFootball™ serisi kulüp özelliği oyundaki yerini alacak. Ayrıca orijinal formalar, yeni logolu eğitim kiti ve meşhur San Siro stadyumu da eklenecekler arasında. Ortaklık, Inter Milan’ın sadece eFootball™’da yer almasını ve Temmuz 2024'ten itibaren başka hiçbir video oyununda bulunmamasını da kapsamakta.

Bir dizi marka ve ticari hakların yanı sıra Inter Milan’ın, geçen hafta sonu sonuçlanan eFootball™ Championship Pro da dahil olmak üzere KONAMI'nin yürüttüğü espor turnuvaları ve aktivasyonlarında yer alacağı belirtiliyor.

Konami Digital Entertainment B.V.'nin Avrupa Başkanı Naoki Morita, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi, "Partner kulüpler topluluğumuza Inter Milan gibi bir kulüp eklemek KONAMI için çok heyecan verici. Gençlik Geliştirme Merkezi'nin isim hakları, takımın antrenman setindeki eFootball™ markası ve sürekli genişleyen eSpor aktivasyonları portföyümüze katılımları ile KONAMI olarak bu ortaklığın bize şimdi ve uzun süre birçok başarı getireceğine inanıyoruz”.

FC Internazionale Milano'nun Kurumsal CEO'su Alessandro Antonello şu sözlerle duygularını ifade etti: "Bu yeni çok yıllı küresel ortaklık anlaşması, Inter ve KONAMI arasındaki ortak yolun önemini kanıtlamanın yanı sıra yıllar önce başlayan ve gelecekte de devam edece,k paylaşılan ortak değerler ve hedeflere dayalı bağın devamı niteliğinde”.

FC Internazionale Milano'nun Gelirler Başkanı Luca Danovaro, konuyla ilgili şunları söyledi: ‘KONAMI'yi Inter ailesine yeniden karşılamaktan ve Nerazzurri markasının giderek artan değerinin ve genç, yenilikçi ve uluslararası bir hedefle etkileşim kurmak, uzun soluklu stratejiler sayesinde dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranı buluşturmak için ideal bir iletişim platformu oluşunun ispatı niteliğindeki bu önemli ve benzersiz partnerliği duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sezondan itibaren KONAMI dünyamızda öncü bir rol oynayacak”

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 18:36
FIFA 23 te olsunda Inter ismi ve stadyumu ile sonra ne oluyorsa olsun
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2022 01:19
FIFA 23 te Inter resmi ismiyle olacak
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 22:37
Boş ver olmasın, olmayacak da zaten maalesef... Ama kimse üzülmesin, tüm eksik lisansları düzeltecek "EEP" modu FIFA 23 için de kesin çıkacak... Betası en geç dünya kupası sebebiyle liglere ara verilen aylarda paylaşılır muhtemelen... Tek sıkıntı, FIFA 23 için de "MOD MANAGER" çıkar mı, muamma...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2022 02:28
2k nın futbol oyunu çıkarması lazım pes 10 yıldır leş fifa da açköpek milyarları var hala türk server yok pis dalacam bunlara heya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2022 03:20
Konami ne yaptığını kendi bile bilmiyor. İyice saçmalamaya başladı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 21:23
pesin kitlesi kadar toksik ,pislik bir kitle yok bu dünyada ,yıllarca lisans yok diye ağladılar adamlar lisans alıncada ama ne gerek vardı oynanışı düzeltseydiniz diyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 13:11
Yarım yamalak takımları eklemesi çok saçma gelmeye başladı artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami, eFootball için İtalyan futbol kulübü Inter ile anlaştı
İlginizi Çekebilir