Konami, Fall Guys için Solid Snake kostümü istiyor

Ersin Kılıç 12.08.2020 - 15:36
Fall Guys: Ultimate Knockout oyununun yakaladığı başarının ardından farklı firmalar kostüm için gözlerini oyuna dikmiş durumda.

Fall Guys: Ultimate Knockout çıkışının ardından en çok oynanan yapımlar arasına girmeyi başardı. Playstation Plus sisteminde bedava verilmesine karşın kısa sürede milyon satış rakamını geride bırakan Fall Guys, doğal olarak firmaların gözünü de bu oyuna çevirdi. Farklı firmalar kostüm tasarımları için isteklerde bulunmaya başladı.

Konami, Fall Guys için Solid Snake kostümü istiyor

İlk istek KFC markasından gelmişti. Şimdi ise Konami, Metal Gear Solid serisinden hatırladığımız Solid Snake / Big Boss kostümü için yapım ekibinden istekte bulundu. Konami'nin resmi Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili bir görsel paylaşıldı. Bu görsele baktığımızda oyundaki jelibon karakterlere uygun bir kostüm tasarımına imza atıldığını görüyoruz. Açıklama kısmında ise oyunun bilinen türü Fall Guys için uyarlanmış. "Tactical Fall Guys Action" ifadesi ile birlikte "Konami İngiltere stüdyosunda bizim nihai Fall Guys kostümümüz için titizlikle çalıştık. Ne düşünüyorsunuz?" ifadesi ile birlikte Fall Guys resmi hesabına mantion atılmış.

Açıkçası bu tasarımı biz de çok sevdik. Oyunda gerçekten de güzel dururdu. Ama asıl beklentimiz ise özellikle MGS Survive hayal kırıklığından sonra Konami'nin MGS konusunu daha ciddiye alması olurdu.

Konami, Fall Guys için Solid Snake kostümü istiyor

Diğer taraftan Fall Guys ekibi oyun ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Yayınlayacakları güncellemeler ile oyuna yeni bölümler ekleyecek olan ekip bu güncellemelerin ilkine imza atmış. Oyun için yayınlanan güncelleme bazı önemli hataları giderdiği gibi beta oyuncularının aşina olduğu bazı bölümler de oyuna eklenmiş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2020 19:47
Allah cezanı versin Konami iyice yerlere düşürdün itibarını şu serinin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami, Fall Guys için Solid Snake kostümü istiyor
İlginizi Çekebilir