Konsollar gittikçe PC'lere benziyorlar

Hakan Bozdemir 27.06.2013 - 11:14
Alienware'den açıklamalar geldi
PS4 ve Xbox One konsolların PC'lere benzediğinin birer kanıtıdır diyor Alienware'ın genel yöneticisi Frank Azor. Bilgisayarların oyun oynamak için daha uygun olduğunu düşünüyorlar. Azor ayrıca şunlarıda söyledi, "Eğer Sony ile Microsoft'un ne yaptığına bir bakarsanız şunu görürsünüz, onlar sadece bilgisayarları alıyorlar ve oturma odanıza koyuyorlar."

Konsollar gittikçe PC'lere benziyorlar
"Bu sizlere PC'nin oyun oynamak için en ideal seçim olduğunu söylüyor ve bundan daha iyiside yok. Eğer yaptıklarına dikkatlice bakarsanız konsollarını bilgisayarlara benzetmeye çalıştıklarını görürsünüz ve her seferinde daha da çok benzetmeye çalışıyorlar."

Azor konuşmasına devam etti ve onların PC platformunda gördüklerini aktardıklarını söyledi. "Mesela önceden PS3 veya Xbox'ta oyunları CD yoluyla oynuyordunuz fakat şimdi ise dijital olarak satın alıyorsunuz ama bildiğiniz gibi PC'de biz bunu çok uzun zamandır yapıyoruz zaten. Diğer bir örnek ise onlar konsollarına TV ile ilgili bağlantılar getiriyorlar ama biz bunu da yapmıştık. Diyeceğim her yaptığımızı onlarda yapacak gibi görünüyor."

Azor'un bu sözlerine sizler ne kadar destek veriyorsunuz?
Yorumlar 52
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konsollar gittikçe PC'lere benziyorlar
İlginizi Çekebilir