Korku dolu Hello Neighbor, Aralık ayına ertelendi

Mehmet Atilla Turan 16.08.2017 - 13:51
Oyunu bekleyenlere hem sevindirici hem de üzücü haber TinyBuildGames'den geldi.
 SBulunduğumuz senenin başında çıkan Hello Neigbor, çoğu kişinin dikkatini çekmişti. Konsepti, diğer korku ve bulmayaca oyunlarından farklı olan oyun, yenilikçi konuları ve geşilmiş yapay zeka ile çok büyük ses getirecek gibi görünüyor.

Çıkışını merakla bekleyen oyuncular ise, Hello Neigbor ile bu ay sonunda kavuşacaklarını beklerken, yapımcı Tiny Pixel tarafından yayınlanan bilgiye göre Hello Neighbor 2017 senesinin Aralık ayına ertelendi. Tiny Pixel, aynı zamanda ertelenenmenin "yüzde yüz bizim hatamız" olarak belirtti. Her şey yolunda giderken oyunun motorunda yapılan geliştirme ile yapay zeka alt üstü olmuştu. Tabii, yapay zeka odaklı bir oyunda bu zayıf ise kesinlikle düzeltmesi gereken bir sorun olduğunu herkes anlayabilir. Aşağıdaki video ise oyuna gelen yeni güncellemeleri, yeni versiyonları ve neden geciktiği hakkında bilgi edinebilirsiniz.


Fakat yayınlanan bildirinin tamamı, durumun kötü olduğunu göstermiyor. Grafiksel ve optimizasyon alanında ilerleye Dynamic Pixels, oyunun sorunsuz bir şekilde çalıştığını, sadece yapay zekanın geliştireceğini belirtiyor. Hello Neighbor'un ise 8 Aralık 2017 tarihinde satışa çıkması bekleniyor.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2017 15:29
Korkunç mu? İşte buna gülerim. Adam bir kez normal mutsuz bir bahçıvan amcaya benziyor. Oyun daha çok korkmalık değilde, komşunun evine izinsizce girip onla dalga geçme oyunu gibi. Sadece o sizi görünce bir garip "korkunçlu" (öyle bir kelime varsa) müzik çalıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku dolu Hello Neighbor, Aralık ayına ertelendi
İlginizi Çekebilir