Korku oyunu Agony'nin ilk yamasıyla, oyunda neleri değişiyor

Ahmet Özçilingir 4.06.2018 - 10:00
Cehenneme yama geldi

Geçtiğimiz hafta oyuncularla buluşan Agony pek çok yönden eleştirilerin odağı oldu. Yapımcı firma Madmind Studio, gelen eleştiriler üzerine oynanışta bazı kolaylıklar sağlayacak bir yama yayınladı.

Agony'nin ilk yaması, oyunda neleri düzeltiyor?

Geçtiğimiz hafta çıkış yapan Agony, çıkmadan önce adından sıkça konuşulan bir oyun olmuştu. Oyuna uygulanan sansür, oyunun içerdiği cinsel içerikli sahnelerin tepki çekmesi, oyunun hikayesinden oynanış dinamiklerinden çok konuşulur olmuştu. Oyundaki pek çok hata, oynanış dinamiklerinin oldukça zayıf olması, oyunda yeterli checkpoint noktası bulunmaması oyuncuların tepkisinin çekmişti. Yapımcı firma Madmind Studio, yayınladığı ilk yama ile birlikte, bazı problemleri çözmeye çalışıyor. Oyuna gelen ilk yama ile birlikte bir dizi problem çözüldü. Gelen güncelleme ile birlikte oyuna zorluk değiştirme seçeneği eklendi. Karakterin koşma, yüzme hızı arttırıldı. Bazı bölümlere ekstra checkpoint noktaları eklendi. Sorunlu bazı bulmacalar, daha kolay bulmacalarla değiştirildi. Bazı düşman tiplerinini güçleri düşürüldü. Bu ve bunun gibi, oynanışa etki eden pek çok güncelleme içeren ilk yama bakalım oyuncular tarafından pek de sevilmeyen Agony'ye yeni oyuncular kazandırıabilecek mi.

Agony inceleme

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2018 23:29
Yeni bitirdim ve özetle durum şu.. Sansür oyunu bildiğin baltalamış. Yoksa güzel bir şey çıkarmış ortaya. Öyle cehennem tasviri de kaliteli değil. Dante Inferno oyununda bundan kat kat kat daha iyidi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Unrvlld
Unrvlld 5.06.2018 02:23
Fikirleri güzel ama oyun gerçekten kötü. Türkçe dil desteğinin hatırına indirim döneminde alınır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku oyunu Agony'nin ilk yaması, oyunda neleri değiştiriyor
İlginizi Çekebilir