Korku oyunu Agony'nin sansürsüz sürümünden iptal haberi

Ahmet Özçilingir 27.06.2018 - 15:06
Pek şaşırtmadı

Madmind Studio'nun yapımcılığını üstlendiği korku oyunu Agony, geçtiğimiz ay çıkış yapmış, oyun pek de beklentileri karşılayamamıştı. Agony için oldukça yoğun bir reklam kampanyası düzenlenmişti. Agony'nin korku dolu atmosferi ve içinde barındırdığı çıplaklık unsurları bazı oyuncuların tepkisini çekmişti. Madmind Studio, bu tepkiler üzerine Agony'nin sansürlü çıkacağını, ancak oyunun çıkışından sonra, sansürsüz bir versiyonun geleceği belirtilmişti. Ancak işler pek de planlandığı gibi olmadı.

Korku oyunu Agony'nin sansürsüz sürümü, Agony Unrated, iptal edildi

Özellikle sansür ve çıplaklık haberleri ile gündemi oldukça uzun bir süre meşgul eden korku oyunu Agony'den yeni bir haber geldi. Oyunun daha önce yapımcı firma Madmind Studio tarafından vaat edilen sansürsüz sürümü iptal edildi. Agony geçtiğimiz ay çıkış yapmış, oyunun oynanış dinamikleri, bulmaca yapısı oyuncular tarafından pek de sevilmemişti. Yapımcı firma, oyunda kullanılan yoğun çıplaklık unsurlarının hafifletildiğini, Agony'nin sansürsüz versiyonu olan Agony: Unrated'in, oyunun çıkışından bir süre sonra geleceğini açıklamıştı. Ancak beklenen olmadı. Agony Unrated iptal edildi. Yapımcı firma Steam üzerinden yaptığı açıklamada, firmanın finansal zorluk içinde olduğunu ve Agony Unrated'in iptal edildiğini duyurdu.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2018 11:35
Yerinde bir karar olmuş sonuçta kimlerin oynadığı ile ilgili denetimini yapamıyorsunuz. Evli-Çocuklu olmadığınız için belki bir ebeveyn gibi düşünemiyorsunuz. Milleti korkutacağız, gereceğiz diye bu kadar çok uçuk olgulara gerek yok kanaatindeyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2018 02:43
İlk sansürlendiği zamanda desteklemiştiniz.Size ne kardeşim adamlar oyunu istedikleri gibi yaparlar ağır gelen oynamaz.Adamlar kendi kafalarınca cehennem ortamını yaratmışlar ne bekliyodunuz?.Bende sırf sansür yediği için oynamadım ama dizilere sansür falan gelince hemen vızzıklamaya başlarsınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
exp16
exp16 28.06.2018 00:56
Oyun tırt, 2 sene önce trailer vs gördüğümde deli heyecanlanıp steam de whis list e eklemiştim.
Oyun çıkınca gördük ki ne trailer ile ne gameplay videoları ile alakası yok.
Yapay zekâ çöp, animasyonlar çöp. Ya hadi bunları geçtim, " oyun sansürsüz çıkacak dan, ne gördüyseniz onu vericez" diye bik bik konuştular.
Gösterilen içeriğin neredeyse hiç biri içerikte yok. Sadece söyledikleri bu yapanlardan dolayı bile stüdyo ya olan güvenim gitti.
Sansürsüz sürüme gelince el altından sızdırarak ya da fan made diyerek unofficial uncensored patch filan istediği gibi verebilir.
Boş laflar.
İlla veriyorsa da önce bozuk oyunu duzeltsinler bir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2018 15:31
Almayı planlıyordum. Artık 10TL olsa bile almam. Korsan oynadık bi halt anlamadık sağlam hikayeyi kesmişler. Hele o camış olan Succuubbus mu ne o hatunla oynayın hikayeyi anlarsınız demek istediğimi. Hikaye baltalanmış o derece.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku oyunu Agony'nin sansürsüz sürümünden iptal haberi geldi
İlginizi Çekebilir