Call of Cthulhu'nun PS4 XboxOne kapak tasarımı belli oldu

Ahmet Özçilingir 30.04.2018 - 11:18
Oyunun resmi çıkış tarihi henüz belli değil

Blood Bowl ve Styx: Master of Shadows gibi oyunlardan tanıdığımız Cyanide Studio'nun geliştirdiği, Focus Interactive'in dağıtımcılığını yapacağı, korku, gerilim oyunu Call of Cthulhu'nun, PlayStation 4 ve XboxOne  kutu kapak tasarımı ortaya çıktı.

Cthuhlu mit'ine yeni bir bakış

H.P Lovecraft'ın kült eseri Call of Cthulhu'dan (Kutulunun Çağrısı) esinlenen oyunda Edward Pierce adındaki tecrübeli bir dedektifi kontrol ediyoruz. Boston Massachusetts yakınlarındaki Darkwather adasında bir malikanede yaşayan Hawkings ailesinin, trajedik ölümünü araştıracağımız oyun, 1920'lerin Amerikasında geçiyor.Tamamen  gizemli ve karanlık bir temaya hakim oyunda, araştırma ve Rpg elementleri de oldukça ön planda olacak. Çıkış tarihi henüz paylaşılmayan oyunun, bu yıl içinde çıkması bekleniyor.  Call of Cthulhu PlayStation 4, XboxOne ve Pc için geliştiriliyor.

Korku gerilim edebiyatının ustası H.P Lovecraft' Cthulu mit'ini yaratmış, Cthulhu evreni, Lovecraft'ın ölümünden sonra, yıllar içinde pek çok filme, diziye, kitaba ve oyuna esin kaynağı olmuştu. 24 Ekim 2005'te çıkan Call of Cthulhu Dark Corners of The Earth de, H.P Lovecraft'ın yarattığı evreni oldukça iyi yansıtması ile oldukça beğeni toplamıştı.

Korku oyunu Call of Cthulhu'nun kapak tasarımı ortaya çıktı
Korku oyunu Call of Cthulhu'nun kapak tasarımı ortaya çıktı




Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 14:51
Dinamikleri 2005 deki ile benzer olsa bile yeter.
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2018 01:30
aynen ya o harika bir oyundu tek kelimeyle
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku oyunu Call of Cthulhu'nun kapak tasarımı ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir