Korku Oyunu Evil Nun: Broken Mask

Tunay Şahin 21.12.2023 - 19:27
Korku oyunu Evil Nun: Broken Mask'in ilk 15 dakikasında korktuk mu? Kısaca evet. Her saniye "Yakalanacağım" gerginliği yaşamak bize göre değilmiş.

Keplerians ve Carlos Coronado tarafından geliştirilen Evil Nun: The Broken Mask, hayatta kalma/korku temalı birinci şahıs oyunu. Oyunda bizi esir tutan ve kaçışımızı engellemeye çalışan korkunç Rahibe Madeline'den kurtulmaya çalışırken bulmacaları ve gizemi çözüyoruz.

Korku Oyunu Evil Nun: Broken Mask - İlk 15 Dakika

Eğitmek için gittiğimiz okulda işkenceye maruz kalmak pek de hoş olmasa gerek. Okulda bize İncil dersleri veren yozlaşmış bir rahibeden kaçmak zorunda kaldığımız bu korku oyununu oynamaya çalışırken ne kadar cesur davranmaya çalışsak da beceremedik. Zira bu kadar gerginliği kalbimiz kaldıramadı desek yeridir. Her an bir kapının ardından çıkabilecek ya da çıkışı olmayan bir odada bizi sıkıştırabilecek cani rahibenin elinden kurtulabilmek o kadar da kolay değil. Ama bu korkuyu sizinle paylaşmak içimizi biraz rahatlattı.

Temel amacımız, rahibenin kontrolündeki korkutucu evden kaçmayı başarmak. Ancak ööyle kolay değil. Bulmacaları çözerek aynı zamanda rahibeye karşı da uyanık olmamız lazım. İlerledikçe hikaye daha da derinleşiyor ve rahibenin geçmişi ve mekanın sırları hakkında daha fazla bilgi ediniyoruz.

"Evil Nun: Broken Mask", gerilim dolu anlar ve beklenmedik korkutucu olaylarla dolu. Özellikle karanlık atmosferi, ürpertici ses efektleri ve gerçekçi grafikleriyle dikkat çekiyor.

Evil Nun: The Broken Mask PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ve PC için mevcut.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2023 22:44
Din ile ilgilenen insanların, dini figürlerin bu şekilde kullanılmasını saygısızlık olarak görüyorum. Bir diğer örneği olan, bir ateisti yönettiğimiz, Skull Island Rise of Kong isimli oyun. Carlos insanların inançlarına saygı duymalıydı.
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 08:36
Bu kafadan istemiyorum.. :)))
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2023 17:58
abi çok fena kafalardasın yaa muhhahahahahhahaa
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2023 00:41
Lethal Company var gençler, arkadaşlarınız varsa onu alın oynayın. Sistemin kölesi bir robot olarak, amelelik yaparak loot topluyorsunuz ve bu lootları efendinize sunuyorsunuz, bu sırada hayatta kalma güdülerinizi tetikleyecek anormal olaylar ve karakterler ile karşılaşıyorsunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2023 00:55
alla alla bu oyun 2022 de piyasaya sürüldü ve alıp çoktan oynadık... siz daha yeni oynayıp, korkup haber mi yapıyorsunuz hocam.. bu işte bir yanlışlık var..

---------

Hayır bir yanlışlık yok. Yeni oynama şansımız oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku Oyunu Evil Nun: Broken Mask
İlginizi Çekebilir