Korku oyunu Paranoid için yeni bir video yayınlandı

Ersin Kılıç 30.12.2021 - 12:29
Agony yapımcısı tarafından geliştirilen Paranoid için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.

Daha önce Agony ve devam oyunu ile adından söz ettirmeyi başaran MadMind ekibi tarafından geliştirilen Paranoid için yeni bir video yayınlandı. Uzun süredir geliştirme aşamasında olan ve 2018 yılında duyurusu yapılan oyunun atmosferin nasıl olduğu gözler önüne serilmiş. Peki Paranoid isimli bu yeni oyunda bizi neler bekliyor?

Agony yapımcılarının yeni oyunu Paranoid için video geldi

Patrick Calman isimli 31 yaşındaki bir karakteri yöneteceğimiz Paranoid, korku temellerine oturtulan bir oyun. Tüm ailesini gizemli olaylar sonucu kaybeden Calman, ailesinden kalan ve kayıp olan kız kardeşinin peşine düşüyor. Kaybolmasından tam 13 yıl sonra kız kardeşinden bir telefon alan Calman, işin aslını öğrenmek üzere yola koyulacak. Yaşadığı büyük depresyondan dolayı Calman'ın kendi dairesinin ona hapishane gibi olduğu da belirtilmiş. 

Psikolojik korku unsurlarını barındıracak olan oyunun videosuna baktığımızda başta da söylediğim gibi özellikle atmosfer konusunda umut verici duruyor. Umarız yapım ekibi Agony'den gerekli dersleri çıkarmıştır ve yürüme simülasyonundan çok daha farklı bir oyun ile karşılaşırız. Oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2022 10:36
cry of fear 2022? :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku oyunu Paranoid için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir