Korku oyunu The Shievers için ilk fragman yayınlandı

Murat Oktay 9.01.2023 - 18:19
Haunt Chaser yapımından da tanıdığımız Türk oyun firması Clock Wizard Games'in yeni yapımı korku oyunu The Shivers anons fragmanı yayınlandı.

Haunt Chaser'dan tanıdığımız Türk oyun firması Clock Wizard Games'in yeni yapımı korku oyunu The Shivers anons fragmanı Merlin'in Kazanı'na özel olarak yayınlandı.

Korku oyunu The Shievers için ilk fragman

Yerli indie oyun firması Clock Wizard Games tarafından geliştirilen The Shivers, Steam Demo Day için gün sayıyor. Co-Op ve Single Player olarak oyuncuların beğenisine hazırlanan korku oyunu, Ghost Investigate (hayalet araştırması) türünde yer alıyor.

Korku oyunu The Shievers için ilk fragman

4 kişinin aynı anda oynayabileceği bir oyun olan The Shivers’da, lanetlenmiş mekanlarda yer alan hayaletlerin izini süreceğiz. Çeşitli ekipmanları kullanarak ve arkadaşlarımızla yardımlaşarak ipuçlarını takip edip hayaleti bulmaya çalışacağız.

The Shivers aynı zamanda bir karakter özelleştirme ekranına sahip olacak. Her karakterin kendine ait bir yetenek ağacının mevcut olacağı projede, zengin market içeriği, level ve xp sistemi mevcut. Oyun içinde kazandığımız parayla, marketten kozmetik ürünleri satın alıp kullanabileceğiz.

2023’ün ilk çeyreğinde erken erişime çıkmayı planlayan The Shivers, Türkçe dil seçeneğiyle ve Türkiye’ye özel bir fiyatlandırma ile Türk oyun severlerin beğenisine sunulacak.

Linkten oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz: https://store.steampowered.com/app/1929610/The_Shivers/

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ekanat
Ekanat 10.01.2023 10:45
Jump scare olduğu için oynanmaz. Silent Hill 2 gibi bir efsaneyi örnek alsalar güzel olurdu. Atmosfer ve konu anlatımı ile insan nasıl etkileneceğini yansıtabilirlerdi.
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2023 22:34
Bütçe ve ekibi yoksa silent hill 2 gibi nasıl yapsın bedavadan konuşuyosun
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2023 19:56
Silent Hill 2 ve bu oyun aynı mı? Bomboş yorum yapmayın. Oynanış ve mekanikler farklı iki oyunu bir tutmak nasıl bir saçmalıktır. git oyun türlerini öğren.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2023 19:58
Haunt Chaser güzel oyundu. Umarım bu oyunda üstüne bir şeyler koyup geliştirmişlerdi. Yoksa Haunt Chaser'ın modlanmış hali olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku oyunu The Shievers için ilk fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir