Koronavirüs, Cyberpunk 2077 çıkış tarihini etkileyecek mi?

Ersin Kılıç 17.03.2020 - 10:52
CD Projekt Red firması Koronavirüs Salgını sonrası Cyberpunk 2077 çıkış tarihi ve firma çalışanlarının durumu ile ilgili bilgiler paylaştı.

Koronavirüs Salgınının, Cyberpunk 2077 çıkış tarihini etkilemeyeceği açıklandı. İşte bu sorunun cevabını veren CD Projekt Red firması hem salgın sonrası firmanın çalışma durumunu hem de çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Koronavirüs, Cyberpunk 2077 çıkış tarihini etkilemeyecek

Bildiğiniz gibi Koronavirüs Salgını (Covid-19) tüm dünyayı etkilediği gibi bu salgından birçok sektör de nasibini almış durumunda. Film, dizi ya da oyun sektörü dışında günlük ihtiyaçlarımızı karşıladığımız sektörler ve çalışma hayatının da etkilendiğini görmeye başladık. Doğal olarak birçok firma evden çalışma düzenine geçmiş durumda. işte bu karmaşa sonrası sosyal medyada gelen sorulara cevap veren CD Projekt Red, resmi bir açıklama ile Cyberpunk 2077 ve çalışanların durumu ile ilgili bir duyuru yaptı.

Koronavirüs, Cyberpunk 2077 çıkış tarihini etkileyecek mi?

"Herkese merhaba, Bir çoğunuz CD Projekt Red firmasında işlerin nasıl ilerlediğini ve Covid-19 (Koronavirüs) salgınının günlük operasyonlarımızı nasıl etkilediğini merak ediyorsunuz." sözleri ile başlayan duyuruda gerekli noktalara da değinilmiş. Geçtiğimiz haftadan itibaren şirket işleyişinde önemli değişikliklere gidildiği ve bu duruma uyum sağlandığı belirtilmiş. Ayrıca tüm çalışanlar için gerekli tedbirlerin alındığı ve CD Projekt Red'in bu süreçte uzaktan çalışma işleyişine geçeceği de belirtilmiş.

çalışanların sağlık durumunun kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen CD Projekt Red, yetkilileri tüm çalışanlarının elinden geleni yapacağından da emin durumda. Tabi bu açıklama sonrası en çok merak edilen soruya da cevap verilmiş ve Cyberpunk 2077'nin planlanan tarihte, yani Eylül ayında çıkacağı belirtilmiş. 

Cyberpunk 2077'nin 17 Eylül 2020'de çıkacağını da hatırlatalım. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 00:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2020 13:29
Yapımı hemen hemen bitmiş oyunun neyini erteleyecekler ki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Koronavirüs, Cyberpunk 2077 çıkış tarihini etkileyecek mi?
İlginizi Çekebilir